- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #12587 üzenetére
Ja, nyaraltam. hazaértem, várt a papír, mehetek az N-gage-ért a postára. jó volt ez a pár nap kikapcsolódás. Hétvégére le is betegedtem, de már minden oké, újult erővel, és feltöltődött pénztárcával vethetem be magam a piaci létbe.
Meg Vaterán is elment 1-2 dolog, még postázhatom azokat is. Az egyébként miért van, hogy egy hónapig nem kell senkinek a törött kijelzős 3110C-m, de amikor felteszem Vaterára és elmegy,utána jönnek az érdeklődők?Fancy-boy: Nokiából a 9500 csak dummyban van meg, a többi igaziban is. nekem is van 1-2 apróság...
Kaposváron bementem pár GSM-boltba, és volt egy DCH-9 asztali töltő, 500-ért nem hagytam ott, fura hogy nem finn, hanem mexikói gyártmány.
A másik helyen meg lebeszéltem egy 6161-est, amerikai, olyan, mint a 6150, csak flipes.Maroly: kell még kijelző? a 1800 meg téyleg nagyon béna, egy 6610 jobb. nekem 1616 meg 5030 van. mindkét teló S30, a 1616 kb 99%-ban ugyanaz, mint a 1800.
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- VEVOR 3040 CNC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest