- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #32160 üzenetére
Ezt az E70-et én is 1999-ért láttam, gyorsan el is mentettem, de nem tudtam ráírni, mert melóztam. Aztán később ránéztem és már 19990 volt. Hirtelen nem tudtam, hogy rosszul láttam korábban az árat, vagy átírta. Ennyiért soha nem fogja tudni eladni, főleg, hogy ilyen kopott.
-
puputewe
csendes tag
válasz
bunkomen #32105 üzenetére
Bátran licitálj. Ha a korrektség annyit még megenged itt - és reklámot is csinálhatok magamnak - ha mégsem Te nyered a licitet és nem viszi el a másik ember, szívesen neked adom azért az árért amennyi lictet rátettél. (amúgy Te kérdezted azt, hogy eredeti-e az előlap?)
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32050 üzenetére
Szerencsére nem velem, de megesett történet: ismerős el akar adni egy telefont, meghirdeti, hogy fixen ennyi (legyen mondjuk 9000, egy 13000-es telefon, tehát ár alatt adta.) Elmegy a személyesre a vevő (legalább elmegy, olyan is volt, aki el se ment, és csak nem is szólt,hogy "Te hülye, ne várj rám , nem kell a telefonod!") de mivel ő úgy gondolta, hogy majd alkudozni fog, nem vitt annyi pénzt (csak mondjuk 6000 Ft volt nála)! Persze nem kapta meg a telefont, de a haverom fölöslegesen ment el meg várt a személyes találkozó miatt.
Az oké, hogy vannak hülye emberek, de az nem oké, ha a másikat nézik hülyének.
-
puputewe
csendes tag
válasz
bunkomen #32045 üzenetére
1. Volt egy 6310i, kb 4 éve. 70e környékén. Felhívtam, mondom találkozni akarok ,kipróbál, karcmenteset ahogy ő írta. Mondta semmi akadálya, de küldjek előre pénzt, hogy lássa, komolyan gondolom, mert ő nem utazik feleslegesen pestre. Mondom ez komoly ? Halál komoly, ő üzletember, erre nincs ideje. Többen jelentkeztek érte, most döntsek. Mondtam kurva szar a duma, nem ma ugrottam a falvédőről. Ha feljön pestre és mindannak megfelel amit írt, zsebből fizetem a lóvét. Aszondja nem. Mondom oké, add el a többi érdeklődőnek. 5 perc múlva csörgött, az előző vevő lemondta, utaljak 5e és feljön. (vonat, keleti) Mondom OK, feljössz és megnézem, majd fizetek utána. Aszondja végiggondolja. Azóta gondolkodik. Tudtam hogy ez lesz, a blöff bejött. 2. Volt egy 7250-es hird, a jelenlegim előtt még. 25e, tökéletes állapot kívül belül! Szolnoki a gyerek. Aszondja odaadja 20e-ért (ez is kb 4 éve) de menjek le Szolnokra. Mondom hülye vagy ? Az üzemanyagom 8 ropi oda és vissza. Aszondja : neki is. Mondom add el másnak. Visszahív, elengedi az üzemanyag árát, menjek le a telóért ..........?!?!?! Dehogy megyek gyere fel te. Akkor félúton találkozzunk. Rendben, legyen Albertirsa. De most..... Nincs feltöltve a teló, de vagy most vagy soha. Mondom őőőőőő ebben mi a jó nekem ? Hát felezzük az üzemanyag költséget. OK, mondtam, rendben. Éreztem, itt problem van.... Indulási időben, már amikor nekem kellett volna indulni, hívtam már úton volt, előbb indult - "ne késsen el" ...
Mondom örömhír ! Képzeld szereztem invertert az autóba hogy ki tudjuk próbálni a telót, tölteni, stb ! Az mi ? Mondom konnektor az autóba, no para.Ja és hozok adásvételit is azért, mégiscsak jobb az úgy. Amire számítottam : - píkpíkpík - kb egy hétig próbáltam hívni ... A kis tetűláda hogy rácseszetett volna... 3. majd holnap még mesélek....
)) Volt zsarus ügyem is ilyenből
))))) az volt a legnagyobb ász, megpróbált áthúzni a BM-es "gyerek" (!!!!) Mindenre számított csak ránk nem.
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bunkomen #31868 üzenetére
A Nokia 640-et letudtam
Mindenesetre tovább figyelem azt a másikat is, jó árban minden jöhet
-
TommyX_
őstag
válasz
bunkomen #31868 üzenetére
A 8910i-n nekem is megakadt a szemem, csak kellene egy szalagkábel, amit találtam kb ~9000ft külföldről, van persze oroszból 25k-ért is rezgőmotorral.
A 8850-ra én azt mondanám 8-10k körül fog elkelni.Ami engem érdekelne az 5510, 3300, N-Gage, 5210, 7110, bár ez csak elméleti érdeklődés, szóval nem veszek semmit.
Mivel nem rég adtam el a 9110 és 9210-esemet, így kíváncsi leszek mennyiért fognak azok elkelni, így legalább láthatom, hogy jól lőttem-e be az árukat vagy sem. -
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #31720 üzenetére
Ez a vicc kategória. Ennyi pénzből te is simán megcsinálod, ráadásul tömör fából. Egy fúró, fűrész, csiszolóvászon, zsanérok, pár szeg, és egy 4 méteres, gyalult deszka kell hozzá a fűrésztelepről (kisebb nincs) + üveg. Meg kérsz valakitől egy derékszöget, hogy vinklibe legyenek az oldalak. A hátulját meg megcsinálod olyan kemény papírból amiből a könyv borítókat csinálják, könyvkötőknél lehet beszerezni.
-
Elims
veterán
válasz
bunkomen #31632 üzenetére
Ez nagy vétel volt!! :-)
Viszont én nem vettem volna meg.Függő telefon.Írhat bármit a tulaj,nem tudni,hogy mi az igaz. :-/
Szurkolok neked..Arkades: Kizárt.Biztos,hogy van benne!Eszközök--Beállítások--Általános--Biztonság--Telefon és sim kártya--Automatikus bill.zár ideje ;-)
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #31462 üzenetére
Úgy tudom, ami nálam volt, az nem érintkezési, hanem SW hibás volt- elindult, de nem jutott semeddig. Végül MurdR-hez került asszem-bár az lehet a teljesen halott volt, a világítóval nem tudom, mi lett.
Ringo2-ből nekem csak kijelző kéne, ellenben egy 6210-es navi mozgat már régóta, csak nem tudom, megéri-e. van rá komplett piros házam
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest