- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #22957 üzenetére
a cikk szerint működő masina
-
TommyX_
őstag
válasz
ferret77 #22462 üzenetére
Ha fognak tudni Neked ilyet szerezni, akkor fel lehet készülni, hogy 5000 ft alatt nem áll meg az ár, persze ha magánszemélytől vennéd és nem értene hozzá, akkor hozzá lehet olcsón jutni egy ilyenhez.
Mondjuk amit láttam, a maga 187 euro árával, hát nem bizalom gerjesztő.
Bár láttam 30 euroért is. -
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #22324 üzenetére
Ez gusztustalan...
Ezek szerint van olyan ember akinek az S5230 féle touchwiz betűtípus is bejön? Én hányok tőle...
tudom, S60v3-ra is van app, E52-őn megy, de N95-ön csak a fókusz villogást csinálja...Annyit ír hogy "Nem lehet telepíteni!" a csík 2/3-ánál.
A Psiloc irremote fenn van, kár hogy kell neki a net... jó lenne egy teljes offline adatbázis mint N900-on.
-
ferret77
aktív tag
válasz
ferret77 #22323 üzenetére
Hát olyan lámpa progi tényleg nincs, ami jól működik N95-ön. Viszont S60v2-re és v5-re van, én is használtam N70-en, 5800-án és N97minin.
Meg van 5700-ra is, de hiába v3-as , ez sem jó N95-ön: [link]
Közben itt a keresgélésben találtam régi screenshotjaimat. Ilyen betűtípust használtam és még a futó alkalmazások melletti kis kört is lecseréltem cannabis-re.
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #22319 üzenetére
Izé, nem ide való, de az oldalról nekem nem jó az Mdictionary S60v3. (Nokia N95-2)
Csak a francia szótár megy fel. A többire azt írja hogy nem lehet telepíteni. Pedig elkezdi...(#22320) meroly: hát nem 1800...
De van rajta zseblámpa. N95-ön a led bezzeg ilyen célra nem használható... -
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #22228 üzenetére
Ha valaki ilyen helyet tud, akkor ne tartsa vissza, nekem kellene szakmai gyakorlat
A viccret félretéve, tényleg kéne valami, nem tudtok ajánlani? 240 óra, valami irodai munka lenne a legideálisabb, nagyon nagy segítség lenne.Ennek meg kell lennie a diplomámhoz. Angol és német felsőfokom van, + business angol szókincs, marketingees tudás, ilyesmik. az se kell, hogy fizessen, (persze előny) de nem feltétel. Komolyan, nagyon nagy segítség lenne
-
draco31
veterán
válasz
ferret77 #22070 üzenetére
Ilyen volt az első új telefonom ilyen színben, 2 évig használtam, mennyire szerettem én ezt! Dominóban vettem 16.990-ért annó. Este 10 után ment a WAP-ozás ezerrel, játék meg csengőhang letöltések.
A doboza és a használatija megvan még. Néha a tollbetétre azt mondta, hogy headset csatlakoztatva.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #21384 üzenetére
Hát nem...
, de amúgy tényleg zavaró a vonal felvételnél a rezgés, illetve még nem jöttem rá, hogy hogy lehet megbontani és kipucolni, illetve, hogy hogy lehet bekapcsolni a billentyűzárat, mert igaz autómatán lezár, de ha gyorsan zsebre kell tenni, akkor ne álljak ott és várjam míg lezár
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #21324 üzenetére
Tudom hogy kéne mennie, az egyik fő platformja volt. De nem akar. Igen természetesen hackelt, openforall és installserver patch is van. Valami ilyesmit olvastam hogy az openforallt nem szereti, de nem értettem sose. De ha kikapcsolom, és rebootolok, akkor is ezt csinálja.
(#21325) csoda120: annyiért használni is megérné. -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #20622 üzenetére
ugyanaz. TV nélkül is megy, de a kábel kell jogy benne legyen. most jó, hagyom menjen kicsit.
N95-4 a típusa, az az észak-amerikai. Wikin több minden van róla. a lényeg, hogy RM-421 áll típusnak a maricán, de a szoftver szerint RM-320, ami pedig a magyarországi, N95-2. (azaz 8gb.) Valószínűleg ez okozza a problémát. Más a HW, az uganis kicsit más frekvencia. Itthon is megy, a 112 ki is ment szépen, de a 3G nem megy elvileg. Nagy dolog, ténylegÉs valóban, hiába van kettős módon a telefon, a 112 GSM hálózaton ment ki (antennán látszott, milyen az ikon) Szóval visza kell rá teni az eredeti SW-t, és elvileg jó lesz. Most valami miatt a 8GB tárhelyet se látja, de valószínű hasonló a probléma forrása.
a hard reset nem oldotta meg, csak visszaállt angolra. de egy próbát megért.
Közben megjött a 6151-esem is, egész szép állapotban van, de a kijelzője nem ad kpet. hiába tettem át, ázott, és valami elszállhatott rajta. Phoeix látta, de kijelzővezérlő IC lehet a gond, szóval hiába. Amúgy megy, csörög, stb. Csak nincs kép. -
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged