- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #21324 üzenetére
Tudom hogy kéne mennie, az egyik fő platformja volt. De nem akar. Igen természetesen hackelt, openforall és installserver patch is van. Valami ilyesmit olvastam hogy az openforallt nem szereti, de nem értettem sose. De ha kikapcsolom, és rebootolok, akkor is ezt csinálja.
(#21325) csoda120: annyiért használni is megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest