- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34972 üzenetére
Ezt kb. eddig is lehetett tudni. Látszik a hátulján, hogy melyik év/korszak környékéről való.
Így, hogy nem európai, nem olyan könnyű kitalálni.
Nekem is a 6110 ugrott be először, ezért elkezdtem megnézni az amerikai kiviteleket, illetve azoknak a hátulját, de nem találtam meg. -
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2 #34796 üzenetére
Az a baj, hogy már benyaltam a cumit, még augusztus 4-én. 6-án jött egy csomag egy szaros telefonnal. 7-én mentem feljelentést tenni. Azóta semmi nem történt, pedig utána tucatnyi linket küldtem a hirdetéseiről e-mail-ben a rendőrségre, de semmi reakció. Senki nem keresett a rendőrségtől. OTP-s számlaszámra utaltam.
-
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2 #34754 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. még nem találkoztam ilyennel és furcsa volt.
Más: 6700 jó áron valakinek? Ha jól látom, fóliás a kijelzője.
Vagy inkább egy csepkopot
C5-03?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
stufen2 #34700 üzenetére
& (#34701) minolta5 Köszi.
Ezek szerint marad a 8210. Egyébként a magyar nyelv nekem annyira nem égető szükség, az már jó ha angol van benne legalább, és kártyafüggetlen.
Akkor szétnézek ebayen, és lehet beírok még rendelés előtt hogy az jó lesz-e. Kicsit fázok amúgy az ebayes rendeléstől, még soha nem vettem onnan semmit, csak amazonról. Töltőt szoktak hozzá adni, vagy azt is külön be kell szerezni? Az újabb SIM kártyákat el szokták fogadni? (Mondjuk a jelenlegi is már 6 éves, de nemsoká váltani fogok.) -
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #34549 üzenetére
Itt rendes zuhé volt: kiálltam videózni Lumia 920-sual, még el sem indítottam a felvételt, amikor egy széllöket belökte rám az esőt (fedett erkély) ... Olyan volt, mintha lecsapott volna egy kamion. A lakásba (2 méter fedett terasz után) a szobába egy méterre beverte az esőt még.
Nem kell aggódni, a Lumia köszöni, jól van, jó ez a unibody ház, csak le kellett törölni -
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #34517 üzenetére
Én még ha ingyen tudnék telefonálli, sem tudom elképzelni, hogy a kb 16-18órás fennlétből 3-4 órát a telefon vegyen el, még nettel együtt sem, nemhogy csak beszélgetés. Kivel miről. A felségem szülei messze laknak. Ő és a az anyja na gy dumások. Egy héten beszélnek kb 4 órát vezetékesen.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34366 üzenetére
Nem is tudtam erről a képkeresésről.
Arról nem is beszélve, hogy az csalás lenne. A játék a lényeg. Én élveztem a kihívást.
Egyszerűen úgy jöttem rá, hogy sejtettem, hogy valami ritkább modell, és mivel a tetején van a bekapcsoló gomb, tudtam, hogy a régebbi modellek közül való.
Először a 3530-ra gondoltam, de megnéztem a képeket, és annak más a teteje.
Aztán elkezdtem a legelejétől nézi a Nokia modelleket a Gsmarenán.
Rögtön az első oldalon ott volt a 3610, rákattintottam, aztán megnéztem a tetejét a keresőben.
5-10 perc között volt...Annak idején volt a Westelnél az EnterNet-ben bizonyos időközönként bemutató, új modellekkel, emlékszem elhozták a 3530-at és a 3610-et is. Persze már nem emlékeztem, a tetejükre.
Egyébként más is járt akkoriban? A Vörösmarty téren volt... -
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34320 üzenetére
QD:
- Kicsivel jobb kijelző ( értsd jobb fényerő és színek )
- Kártyacsere az Akku kiszedése nélkül
- Egyszerűbb telefonálás ( nem élével, mint a simánál )
- Kényelmes gumis fogás
- Erősebb akkuAmi viszont gázos, hogy a gumiperem elválik egy idő után.
Sima:
- Rádió és sztereó MP3
- Háromsávos, tehát Amerikában is lehet használni
- USB csatlakozó, akár adatkábelnekElefántfüllel kell telefonálni
Én a simára szavazok, nekem az jobban tetszik. Rádióból is fellehet venni és elrakni memóriakártyára.
-
válasz
stufen2 #34246 üzenetére
Az ilyen emberek többsége a környezetemben vagy régebbi E-szériát használ, vagy valami teljesen alap Nokia néptelót, amit nem sajnál leélni. Néha meglepődöm, mennyire komoly arcok mennyire kommersz telefont használnak, igaz, közöttük azoknak, akiknek van igénye kockulni, inkább tabletet vesznek arra a célra.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34187 üzenetére
Továbbra is kíváncsi lennék, hogy szerinted miért "kókányolt" a linkelt N93i hirdetés.
Mivel válasz nem jött, gondoltam elsiklottál a kérdésem felett...
Ne értsd félre, de innen jutottunk el a fekete N93i változatig, ami végül-is jó hogy szóba került, de tőled nem láttam választ.
Aki kérdezte, lehet, hogy megvásárolná a készüléket, az a minimum, hogy nem hagyjuk kétségek között.
De ha gondolod, akkor nem forszírozom. -
-
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #34058 üzenetére
Na pont ez amivel nem értek egyet. Egy-egy különlegesebb darab, és most nem 6310re gondolok, hanem pl samu n400ra, vagy benefon Qra, igenis érjen igazi pénzt, ha be se kapcsol. Nem csak 50 év múlva hanem most is. Én sem bírom azt a hisztit, hogy legyen ritka hibátlan, jó akkuval, és akkor talán ad érte 2000ft-ot. Előbb utóbb mindegyik telóban úgy öregednek az alkatrészek, hogy meghalnak, de attól az még egy ritka emlék lesz abból a korból. Más gyűjteményekben is vannak rossz darabok, rádiók tvk órák, római kori víziorgonák stb.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #34060 üzenetére
Bekapcsolni nem gond, a null perces meg hogy ugye új, vagyis jobb állapotú, mint a használt - azaz a legjobb elérhető. És a zsebkopás nem imitálható vitrinben tárolással.
A dummy meg: nyomogatni meg gyereknek jó, meg gyűjteményben impozáns, de egy valódinak nem éri utol az árát. -
-
válasz
stufen2 #33996 üzenetére
Áhá. Lepkéket megértem, elég menő dögök.
Most megvehetnéd az akkori álomtelóidat amúgy. Ha telót gyűjtenék, szerintem a geek-faktor lenne érdekes, a feeling, amikor kézbe veszem az adott darabot, és az egy működő szeletkéje az akkori csúcstechnológiának.
Talán egyszer, mikor lesznek rá forrásaim, írok egy listát, hogy mely telefonok érdekelnek, és akkor szemezgetek majd. -
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #33822 üzenetére
Hát ha már szóba kerültek a dummyk. Újra nekiestem a 5100nak. Vettem egyet korábban csak a ház miatt, de bele volt műanyag alapú ragasztóval ragasztva a bele. A teteje még csak nagy nehezen lejött, de az aljával hónapokig nem bírtam. Pedig még satuba is befogtam a belsejét, de nem tudtam kitépni. És az volt a baj, hogy a házat csak kézzel foghattam meg, hogy ne sérüljön. Aztán most fogóval megfogtam a belét és egyszerűen összetekerte, így kijött ház sérülés nélkül, és az csont nélkül felment az igazira. Az 5140el már nem volta ilyen szerencsés, mert ugyan az szétjött könnyebben, de direkt másképp van ötnve a ház, hogy ne menjen fel az igazira.
-
-
ferret77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest