-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
arkades #35542 üzenetére
Nekem ezek gyanúsak. Mint a 3300 proto 30000ért. Szerintem licitáltatott. Még a legbecsületesebbnek ismert haverom is megcsinálta, mikor órát akart eladni. Persze nem jött be neki, mert következő körben reális áron ment el. De itt amúgy a 18 nem annyira durva. Egy mezei 6310 megy 10 körül.
-
ferret77
aktív tag
válasz
arkades #35542 üzenetére
Én sem irigylem, de ennyit nem ér. Szóval jól járt az eladó. Akkor az enyémnek 23-25-ért kéne elmennie. A jófogáson két hónapig volt fent 6000-ért, mire én megvettem. Ott biztos nem menne el 18-ért. Csak a vaterára rizikós feltenni, ennyiért, mert benne van a pakliban, hogy jóval ár alatt megy el. Mint pl a dobozos 6555-öm, amit 1ft-ért hoztam el.
-
-
KSparrow
őstag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #35069 üzenetére
Én pedig a 301-re dobom a voksot. Családban van egy 301 és nekem nagyon bejön. Szerintem ilyen totál alap készülékeknél nézel egy összehasonlítást, rájössz hogy szinte semmi komoly különbség. Majd pedig döntesz design alapján
Link szerint a 225 nem 3G-s, számomra ez döntő érv 301 felé. Nem beszélve a leheletnyivel jobb pixelsűrűségről és a szintén leheletnyivel jobb kameráról.
-
-
-
MurdR
veterán
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
arkades #34793 üzenetére
Marhára oda kell figyelni. Azóta rakott fel újabbakat, de már ezt is jeleztem a jófogásnak. Kaptam is tőlük választ, de nem kapkodják el, mert még mindig fent vannak a hirdetések [link]
ismertetőjegyek:
Ezt a két telefonszámot szokta megadni: +36202496156 és +36302496156
A képeken sokszor, de nem mindig, más oldalak logója látható, pl.: OLX, vatera
Sokszor túl jó minőségű kép, amit egy ilyen suttyó kizárt, hogy tudna készíteni.
A leírás egy soros, csupa kis betűvel, mindenféle írásjelet nélkülöz és hosszú ékezeteket nem használ. Lehet, hogy telefonról teszi fel.
A hirdetés szerint a hely általában Köröstarcsa és Gara. Persze ez változhat. A csomagot Kunhegyesen adta fel.
Tegnap és ma a hirdetések egy részét Pataki Viktor néven adta fel. Persze mint ahogy a fent ábra mutatja, egybe írva és kis betűvel. Viszont létező, mert a számlaszámhoz ez a név tartozik.
Van, amikor más neveket használ. -
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #34737 üzenetére
Várj, lehet nem is gyári rajta a burok, 20ért (ha azt veszem alapul, hogy bill, kameratakaró, akkufedő egy tizes) nagyon szépnek kell lennie, azt tisztázd, hogy, mint mondtad mennyire legyen szép - jó állapotú, mert ha extra kell akkor a 20 is kevés lesz, meg akkor egyszerűbb újat venni, a nem gyári házaknál a hátlap belsejébe nincs belegravírozva, hogy rozsdamentes acél és újra hsznosítható, erre figyelj
-
ferret77
aktív tag
-
válasz
arkades #34480 üzenetére
Ne piszkáljátok, kicsi még. A stílusra való törekvés csak később alakult ki nálam is, az ő korában kb ilyen baltával faragott szociális skillekkel rendelkeztem.
Btw én már nem piszkálom azt, aki piszkálja az N900-at, hisz pontosan tudom, hogy a normális használata nyomozós-problémamegoldós poweruser tudást igényel, és egy jó adag fórumozást.. nem való az mindenkinek, nem egy tipikus consumer termék.
ui: Most amúgy nem tudom mi lelte, sokkal kevésbé merül, mint szokott. -
quailstorm
félisten
válasz
arkades #34476 üzenetére
én kérem az űrből
élvezem, ahogy dagad az ér a homlokodon
ha neked ez ér ennyit, akkor fújd fel magad, viccesmagad dolgával törődj ha már az N97 vs N900 vitához nem tudsz érdemben hozzászólni, és menj feküdni, vagy csináld az éjszakai műszakot, jobb lesz neked is meg nekem is
amúgy te jöttél ide minősíteni meg személyeskedni, a témához egy gondolatod nem volt
elhiszem, hogy elég erős nyomatékosítószókat használtam, de a helyemben benned is a mi a fasz, hogy lehet erre ilyeneket mondani? merülne fel
azt elhiszem, hogy ha valaki nem tudja használni, akkor nem jó, mint ahogy a láncfűrészt se jó nem bekapcsolva használni
de amiket leírt, az még gyári SW-vel is meredek, nemhogy CSSU-val -
quailstorm
félisten
válasz
arkades #34474 üzenetére
nekem ez így jó, kiszűri az értékes embereket
aki kibírja ezt a stílust arra bármikor számíthatok
arról meg én tehetek a legkevésbé, hogy nem tudsz logikusan gondolkozni, vagy szöveget értelmezni
jössz itt a az autóddal (teljesen tipikus szokás a leszarom hogy nem értek hozzá, csinálja amit akarok típusú userektől)
szerinted minek van annyi linux disztó, he?
vannak igények, meg vannak termékekannyi jogom meg csak legyen már, hogy egy elég erőteljes szidalmazásra reagáljak, mikor személyes tapasztalatom van az ellenkezőjéről
-
quailstorm
félisten
válasz
arkades #34465 üzenetére
mert ez nem szubjektív
Szerinted az N97 miért lett egy lebőgés, az N900 meg legenda? Nem kéne egy platformon emlegetni. Az N900 nem átlagembernek lett kitalálva, powerusereknek viszont azóta sincs más igazán. nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni, és sose javasoltam senkinek a telót a konfigurálással járó kínlódás miatt, kevés a magamfajta megszállottA dobozból kivett állapot kőbuta, bár szerintem a stabilitásával nem kéne problémának lennie. Unokatesóm ugrasztott bele a biznicbe, én is meg ő is kb 2 évig használtuk nagyon aktívan, ebből 1 év fedte a két zónát. Valami fingom van róla, hogy ez egy olyan készülék, amit másik még megközelíteni sem tud. Ez egy fogalom.
Okosítani meg marha egyszerű (volt régebben), maemo.org, CSSU. A többi mod már nehezebben beszerezhető az biztos. De eltelt az idő fölötte.Rólam meg csendben alkossál véleményt, úgy hogy ne halljam.
-
quailstorm
félisten
válasz
arkades #34463 üzenetére
Én nem az udvariasságomról vagyok híres, és eléggé visszafogtam magam abban a kommentben. PONT.
Egy N900 tulajdonos számára vérig sértés egy ilyen komment, mikor az egész telefontörténelemben nincs másik példa ennyire univerzális ultrakompakt cuccra. Ami egy miniPC, de okostelefonnak is jó. Kb 4 hónapja pihen a fiókban mert nem értem rá szarozni vele(szétbarmoltam az OS-t kissé, de még 95%-ban használható), párszor kellett volna. -
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #33800 üzenetére
Robbantott látom én is elkéstem a hsz-el
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest