Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Sikerült "hozzáférnem" rövid időre rengeteg telefon firmware csomaghoz, például nokiás telepítős verziókhoz, melyek Phoenix alatt működnek tökéletesen. Van rengeteg verzió, APAC, EMEA kiadás vegyesen, de mint írtam, temérdek típushoz tudok beszerezni updatet egy ukrán cimborámon keresztül. Sajnos csak fizetősen tudom átpaszírozni magamnak is a fájlokat, de nekem "életet mentett", nem beszélve arról, hogy rengeteg időt spóroltam meg a felesleges keresgéléssel, illetve halott linkek tömkelegétől mentettem meg magam. Ha valakit érdekelne valami, akkor írjon és utána járok, hogy mi van az adott típushoz. Egy illyen tranzakció magyar valutába átkonvertálva ~104Ft-ot kóstál.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest