- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
allando #17068 üzenetére
Én nagyon nem szeretem az érintős teleonokat, de hiányozna a Symbian. Esetleg 1-2 napra jó lehet isszatérni retrózni, de nehézkes. Lassan 3. éve, hogy használtam a 8850-est, 2, hogy a 8910-est. Nem olyan rég volt, hogy nyomultam 6310i-vel, de tényleg nem az igazi.
Persze nem azt modom, hogy rossz a régi, én is imádom. pl nekem egy 50 éves Csepel tura van majdnem napi használatban, én tettem rendbe, de telefonnak kell a "normális". El lehet játszadozni egy 9000 Communicatorral, megnéznek, oké. ugyanígy a 9210. de túl nagy. az E90 se kicsi, de legalább zsebbe befér.
Szerk: Allando: szép darab, apának volt ilyen bronz, használta, élőben nagyon szép ebben a színben. Most meg ki van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Billentyűzet gondom van
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest