- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Van aki használja a fejlesztői 21.2.4 romot Eu-s vagy Miuimixet?
Az a kérdésem,hogy a Vowifi működő e ennél a verziónál Telekom kártyával?
Nálam nem működik,sőt még a VoLTE sem!
Az utóbbi az nem is lényeges! -
Indiant
addikt
Tudnátok ajánlani képernyővédő fóliát N8 és N8T-re?
Sajnos az üveg széleit a srácok egyfolytában összetörik.
Így gondolom vissza kéne térni a műanyagra.BT: Aida64/Rendszer
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Remélem nem lesz off, mivel érintheti a telefonunkat is.
Bajba kerülhet a Xiaomi okostelefon a "katonai feketelista" miatt? Link -
hwswinfo
lelkes újonc
Azon kivül, hogy változott a beállítások menüben pár dolog, mi hogy néz ki, semmi különös újítást nem látok az android 10-be és miui 12-be.
Gyorsabbnak nem gyorsabb. Ugyanúgy a hdr képek készítésénél fél sötétben-sötétben lassú, az appok váltása közt ugyanolyan "gyors" (lassú), nyilván a processzor adott, így nem számítottam gyorsabb működésre.
Viszont a kamera szoftvere más picit, a felíratok benne stb. kérdés a fényképezés jobb e...Mert azért voltak itt gondok, sárgás szelfie képek stb.A galériában a fényképek görgetésénél jobb kicsit, mer a nyíl amivel húzod fel le középen van a tetején, nem legfelül. De én amúgy semmi mást nem vettem észer.
Ti..? -
kovacss72
aktív tag
Megjött az OTA frissítés 11.0.12 után, Android 10, MIUI 12.0.3! (Note 8)
-
Jakuu
őstag
-
havri1
félisten
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Rejtély, hogy miért késik sok Note 8-ra a frissítés. Szerintem nem visszavonás miatt nem jön meg, mert nekem az alap, nem mókolt telómra a MIUI 12.0 után már a második frissítés jött tegnap. MIUI Glbal 12.0.3 Stabil, 12.0.3.0 (QCOMIXM)
Ez egy biztonsági frissítés, a 0.2-es sem tartalmazott sok újdonságot, ugyanúgy mint a 12.0. vagy az anroid 10-el sem lett jobb, de lagalább rosszabb sem lett. -
banda1981
aktív tag
-
Istju
senior tag
A valami menü az a gyári recovery lehet. Itt nem tudom milyen a nyelv. Ha angol.akkor, azt válaszd ki, h factory reset, ha kínai, akkor próbálkozz. 3 gomb van. A 2 hangerő, és a bekapcsoló, ezekkel tudsz a menüben navigálni, illetve nenüt kiválasztani. Valszeg összeszedtél valami vírust. Ha nem segít , akkor xiaomitool.
-
edi89
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám, kérlek segítsetek nekem!
Gyerkőc karácsonyra kapott egy új telefont xiaomi redmi note 8T
szépen működött eddig, semmi baja nem volt, de reggel nem tudott belépni az alkalamzásokba, se semmibe. Ezt írja ki : Az alkalmazások megnyitása előtt várjon,amíg eszköze teljesen ujrabootol.
Gyakorlatilag használhatatlan, egyedül a beállításokba enged be, de azon belül sem enged semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Nők, nőügyek (18+)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest