- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy fentebb is írtam, fiamnak az van, és különösképpen nem panaszkodott rá, de ezen kívül sokat nem tudok róla. Ha gondja lenne vele akkor már biztos ráhekkelt volna másikat, mert meg tudná csinálni, de eddig nem tette. Többet sajnos tényleg nem tudok, nem szoktunk erről mélyebben beszélgetni, működik, és ennyi. Olyat viszont biztosan nem okozott, mint amit fentebb MDanny is írt, hogy beégeti a képernyőt, stb..., akkor nyilván már ez a topik is forrna a hasonló esetektől, ha a ROM okozna ilyet.
-
hwswinfo
lelkes újonc
Akkor te szerintem abba futottál még bele, amikor kiadták pár napig, mert utána rögtön ugye vissza is vonták, és azóta is várja mindenki újra...! Az még bug-os volt. Értem semmi bajod velük, de másoknak volt azért vonták vissza.
Nekem is gyári global van rajta, mégse jön mai napig semmi egyik régión sem.
coolabácsi: Az szép..még a végén örül az ember, ha nem kapja meg. Írod lassabb is minden pff...
Hát szerintem az alaphelyzetbe való állítás sem segített volna, sajnos lehet az van, mint minden újabb szoftverrel update-vel, hogy még jobban agyon van bonyolítva, és több erőforrást igényel.. :-( -
dethroner
veterán
Ja igen, már visszaolvastam és látom már kérdeztem. De ez fura, anyámnak lesz a teló, október 5-én vettem, azóta folyamatosan megy a wifi, de csak a 11-es miui-ra jönnek foltok. Míg ha jól látom, pl a tiédre is jóval ez után érkezett meg a 12-es, és azóta is jön rá. Mitől függ hogy melyikre jön és melyikre nem? Be van kapcsolva hogy hamarabb kapjon frissítést, néha váltogatok néhány rágió között hátha
, de nem jön semmi, marad 11.0.12. Pedig szerettem volna már túlleni a frissítésen és beállítgatáson, mielőtt karácsonykor átadom muternak. 62 éves, jobb lenne ezt nekem intézni.
-
MDanny
senior tag
Nekem az tűnt fel eddig, hogy nem lövöldözi ki véletlenszerűen a futó alkalmazásokat. Mondjuk csak tegnap óta van rajta, de ennyi idő alatt már voltak gondjaim a 12.0.1.0-val. A merülésre kíváncsi leszek, holnap után estétől már nem lesz benne Telenor kártya, a Redmi Note 5 is látványosan kevesebb ideig bírta egy feltöltéssel vele.
-
Joe1
tag
Egy gyári visszaállítás utáni belakás elég sok melóval jár. Én frissítés után csináltam egy rendszeralkalmazás frissítést, tisztítást, biztonsági vizsgálatot, 1-2 újraindítást és szépen hasít. Érdemes a beállításokat átnézni, hogy ami korábban be lett állítva, nem-e állította alapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest