- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tökimanó
senior tag
Csakhogy abban is ugyanaz a gond mint a többinél. Az írásjeleket nem berakja hanem kiírja betűkkel. Ha pedig nem mondom hogy pont vagy vesző akkor a végén végig kell menni az egész szövegen és úgy beírni őket. Ez pedig túl macerás. Egyébként egyszerűen nem értem hogy ezt miért nem oldják már meg végre. Biztos vagyok benne hogy egy akkora cég mint a Google meg tudná oldani a Gboardban. De akár a Microsoft is a Swiftkeyben. Hiszen annak idején a sajnos megszünt Swype keyboardban remekül működött.
-
Tökimanó
senior tag
A félreértések elkerülése miatt jelzem a swipe írást a gesztus (huzogatós) írásra értettem. Volt egy Swype nevű billentyűzet de sajnos leálltak a fejlesztéssel. Na az viszont tudta az írásjeleket. Tökéletesen kiírta mindenhová . Ha mondtad hogy felkiáltójel akkor beírta hogy ! ,ha pont akkor. és így tovább. Kár hogy nincs már. Igaz az APK Mirrorról még le lehet tölteni,kérdés mennyire biztonságos így hogy megszűnt a támogatása.
-
Tökimanó
senior tag
Szerintem elég sok billentyűzet tud diktálás módban írni. Az már más kérdés hogy az írásjeleket simán kiírja mindegyik ahogy mondva van. Még véletlenül sem . , ? ! . Én személy szerint a Yandex Keyboardot használom és teljesen elégedett vagyok vele. A sima bepötyögős módot nem használom ezért nem is tudom milyen. Viszont Swipe írásban szerintem messze a legjobb. Jóval nagyobb a találati aránya mint bármelyik más billentyűzetnek. Ha pedig az ismeretlen szót elmented ,következő alkalommal feladja már. De sajnos itt is az a helyzet mint a többinél. Az írásjeleket nem beírja hanem kiírja.
-
kisspall
aktív tag
12.0.2.0 ?
Feltettem, nem is tudtam mi a Control Center, most kiderült. Lehúzható vízszintes helyzetben is, meg némileg átalakult.
Én eddig ott néztem meg mennyi mobiladatot használtam aznap, rákoppintva pedig előjött a lenti ablak, ott kapcsolgattam, mi férjen hozzá a nethez. Na az a sáv most már nincs. Hogyan lehet azt könnyen előhozni? Note 8.
[kép]
Egyéb hátrányt nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest