-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
banda1981 #1392 üzenetére
Kipróbálom mindjárt köszi.
Azóta nézegetem, hasonlítom össze a telefonokat, és valamiért a 2 db redmi egész egyszerűen titkosítva van, valaki, valami, valamiért ezt megtette. És valószínűleg jelszót is kért, vagy az akkori miui jelszót írta be. Ami vélhetően így van, mert a kisebbik lányomén a MIUI pin-t elfogadja a twrp, csak a nagyobbik lányomén nem, akinek a MIUI alatt a pint kivettem, és azóta a twrp user 0-nak a jelszavát kéri. Nem fogad el semmit.
Addig idegesít, míg ráeresztek egy fastboot-ot - ha találok -, bár működik a telefon jól most, csak idegesít, miért van titkosítva. -
havri1
félisten
válasz
banda1981 #1389 üzenetére
Most ez ment fel:
twrp-3.5.0_9-0-ginkgo
De lehet megvan..titkosítva van mind2 redmi. Az én telefonom pedig nincs, az nem is kér jelszót twrp-be. Tehát nem a MIUI PIN kell neki twrp-be. Hogy mitől lett titkosítva, mert ahogy nézem nem 2 perc (legalábbis mi8 azt írja, órákat is igénybe vehet). Redmin nem tudom kikapcsolni se a titkosítást, csak írja a státuszt, hogy titkosítva.
hm... -
havri1
félisten
Üdv!
Gyerekeimnek vannak note 8-jaik.
EU DEV frissek.
Néha szoktam wipeolni. Tegnap nézem, restart twrp, telebaxxa pirossal indulásnál, jelszó, majd megint minden piros hibaüzenet. Persze semmit nem wipeol szerintem, bár azt írja succesful.
Gondoltam lefrissítem. Ismét minden piros, telepítés nem megy le. Jó, reboot system, jelszó kikapcsol. Restart twrp. Kér jelszót...wtf? Milyen jelszót?!
Persze nem fogad el semmit. Jó cancel..belép, belső tárhelyet titkosítja. SD-t látja. Oda fel az új twrp, install, ok. De ugyan úgy piros millió hibaüzenet wipekor.
Másik telefon, ugyan ez.
2 kérdés: Mi az isten ez? Milyen jelszót kér a twrp a rendszerhez, ha egyszer semmilyen jelszó, védettség nincs a miui alatt beállítva?
Szerk.: túl nagy kép, nem megy fel..ugyanitt 2 db note 8 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest