-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Már kijött, a napokban ment fel rá a V12.5.2.0.RCOEUXM. Mondjuk nekem nem volt bajom az eddig rajta lévő verzióval sem.
-
Alarikman
senior tag
-
.Sziszi.
tag
-
hwswinfo
lelkes újonc
""Ami nekem nagyon nem tetszik, de már a MIUI11-nél is így volt, az az akkuhasználati statisztika, az a Redmi 7-esen sokkal áttekinthetőbb volt még a MIUI10 alatt.""
Egyetértek. Egy káosz az egész. Minden alig értelmezhető hülyeséget mutat, csak a lényeget nem, hogy például mennyi idő telt el a telefon bekapcsolása, vagy az utolsó töltés óta stb.
A régi jobb volt. Ráadásul az aksi optimalizálás is el lett cseszve, régen rendbe tette ha rányomtál, most meg képernyő elalvási idő, meg automatikus fényerő meg ilyeneket akar változtatni bekapcsolni, ha az optimalizálásra rámész. -
hwswinfo
lelkes újonc
Itt többen írták már, hogy megjött nekik a frissítés 12-re és android 10-re már rég, de nekem meg több note 8 ismerősömnek nem, fentebb ki is tárgyaltuk a témát...neked, hogy jött meg..? Global rom-on gyárilag frissült a telefonon..?
+ gyári háttérképek helyett zedge programot használok, ott vannak csengőhangok, meg kismillió háttérkép. -
zoltan.1612
csendes tag
Akkor jól sejtettem,hogy nem csak nálam van a probléma
.
Elméletileg ugyanaz a hardver van mind 2 telefonban,csak az nfc meg az értesítési led a különbség..
Találtam 1 orosz nyelvű leírást,de még nem próbáltam ki..
Xiaomi Redmi Note 8 - Обсуждение - 4PDA--
Ez a leírás alapján [link] QXDM-el már próbáltam módosítani a RFNV LTE B3/B20 CA BC CONFIG-ot de az eredménytelen. -
Joe1
tag
Global 11.0.9 volt és ilyen lett:
A MUI 12-ben a fentihez hasonló dizájn változások töténtek, helyenként plusz szolgáltatásokkal. pl tartózkodási hely korlátozást alkalmazásonként is be lehet állítani, vagy az Akku kímélő után van egy plusz menüpont az Ultraerős akku kímélő. Összehasonlításként nálam az akku kímélő 52 óra további üzemidőt mutat, az ultraerős pedig 313 órát.
A fejlesztői menüben is vannak plusz szolgáltatások, többek között a wifi keresés korlátozása, ami szintén az üzemidőt javítja.
Az Android 10 nekem úgy tűnik, hogy fürgébb, sokat javult a hangalapú szövegbevitel, amit én szeretek használni. Gyorsabban értelmezi a hangot és kevés hibával gépel.
Eddig csak jót tudok mondani a frissítésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest