Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
lacentos
üzenetére
Hát ez az. Két sim volt eddig benne, egy vodás és egy digis. Most 1db yettel van benne, át is van nevezve, de a képernyő felébresztés után még mindig "digi" van kiírva. Lassan 3 hete lett kicserélve, többször újraindítva, yettel hu volt automatikusan, átírtam egyszerűen csak yettel-re, de továbbra is digi-t ír

-
dethroner
veterán
Ismét kérdésem van. Ha felébresztem a képernyőt, a bal felső sarokban egy olyan mobilszolgáltató neve jelenik meg, aminek a sim kártyája már nincs is a telefonban. Hogy lehet azt onnan vagy eltüntetni, vagy átvevezni?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meglett, köszi. Mi a francért oda rakták, miért nem lehet elérni normálisan a tárcsázóból?
De hogy még kicsit elégedetlenkedjek ezzel kapcsolatban, a régi miui-ban lehetett simről, tárhelyről importálni és exportálni is. A note 8-ban csak fájlba és emailben küldeni.
Hát ez is jobb volt régen. -
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, holnap felhívom a mutert és megmondom neki hol keresse.
-
dethroner
veterán
Most elég hülyének tűnő kérdést fogok feltenni. Hol van ezekben a telefonokban a névjegyek importlálás, exportlálás lehetőség? Ahol értelemszerűen keresném, a tárcsázó/névjegyek résznél nincs semmi ilyen. Saját Note 4 telefonom ott van, egyből kiböki a szemet a 3 pötty alatt, de ebben a Note 8-ban nincs

-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van bármi módja annak hogy összehasonlítsd a domino és a flottás sim kártyád hálózati beállításait?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kutyulnak mindent is

-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pontosan. De ahogy mondtad ezzel a régi szoftverrel is képes működni a telekom, akkor a vodának miért kéne frissítés?
-
dethroner
veterán
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Most azt mondta a vodás ügyfélszolgálat, hogy amint jön a telókra frissítés, elérhető lesz a vowifi is, androidosra is. Mondjuk a frissítés nem tudom miért kell, de hát na

-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a fura, hogy sms-ben bekapcsoltattam a párom telóján is a telekom vowifit, de nem működik. Pedig a támogatott listán rajta van, telefonos ügyfélszolgálat megerősítette hogy be van kapcsolva és tőlük mehet minden, csupán a volte működik. Ez is egy friss domino sim.
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez teljesen gyári rendszer? Semmi mást nem csináltál, csak legfeljebb a kóddal Carrier Check Disable-re állítottad és működött?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A volte működik digi és voda kártyán is, a vowifi ugye digin megszűnt, vodán meg nem bírtam még életre kelteni. A kapcsolót előhoztam a kóddal, de még semmi. Próbálok akkor szerezni egy telekomos kártyát próbának

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Redmi Note 8 utolsó global rommal működik valamelyik szolgáltató vowifije? Ha igen, akkor mókolni kell? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Note 8 telóról ha viber hívást kezdeményezek, akkor a másik oldalon nem hallanak, néha kb 1 percig és akkor helyre jön, máskor nem áll helyre és inkább kinyomjuk. Ilyenkor a másik fél azt látja a kijelzőn, hogy a kapcsolat minősége "gyenge", míg a note 8-on "kiváló" szöveg van. Természetesen mindkét helyen maximális wifi jel van. Ha másik telóról jön viber hívás, akkor mindenki jól hallja a másikat és mindkét telón kiváló a kapcsolat minősége is. Note 4 és Mi9 Lite telókkal teszteltük, mindkettővel ugyanúgy viselkedik, szóval azt gondolom nem a másik telókkal van gond. Ja, és teszteltük mobilnettel is, dettó ugyanaz, ugyanúgy minden. Mi lehet a gond? -
dethroner
veterán
Csalódás a teló. Jóval gyengébb a mobiljel, mint a korábbi telókon.

-
dethroner
veterán
Ja igen, már visszaolvastam és látom már kérdeztem. De ez fura, anyámnak lesz a teló, október 5-én vettem, azóta folyamatosan megy a wifi, de csak a 11-es miui-ra jönnek foltok. Míg ha jól látom, pl a tiédre is jóval ez után érkezett meg a 12-es, és azóta is jön rá. Mitől függ hogy melyikre jön és melyikre nem? Be van kapcsolva hogy hamarabb kapjon frissítést, néha váltogatok néhány rágió között hátha
, de nem jön semmi, marad 11.0.12. Pedig szerettem volna már túlleni a frissítésen és beállítgatáson, mielőtt karácsonykor átadom muternak. 62 éves, jobb lenne ezt nekem intézni. -
dethroner
veterán
Még mindig csak a 11.0.12, semmi frissebb
-
dethroner
veterán
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Megkérdezném tőlük hogy mit javasolnának ilyen helyzetben. Plusz jó lenne tudni, mit mond a törvény ilyen esetben, visszaküldheted-e az eladónak, mert működésképtelen?
-
dethroner
veterán
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Írj valami szívhezszóló üzenetet a gyártónak. Magyarországon vetted?
-
dethroner
veterán
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Állítólag valami Airtel alkalmazás okozta a hibát, pár napja volt is valami cikk, amiben leírták hogy kellene pc-ről csatlakozva eltávolítani ezt az appot.
-
dethroner
veterán
válasz
kovacss72
üzenetére
Eddig is Svájcra volt állítva mint hhgygy kollégának, de semmi. Most kipróbálgattam magyar és még pár másik régiót, semmi. Nem használom a telót, muternak adom karácsonyra, de jó lenne ha addig megjönne a frissítés hogy picit tanulmányozzam mit kell neki mesélni róla.
-
dethroner
veterán
Nálam Note 8-ra még most se jött semmi, 11.0.11 van csak. Vajon mikor lesz OTA kijavítva?
-
dethroner
veterán
Ha megnyomtam hogy töltse le a legutolsó frissítő fájlt, azt utólag hol találom meg, hová tölti le?
-
dethroner
veterán
Én a Note 8-on még mindig nem látok frissítést. 11.0.11.0 stabil.
-
dethroner
veterán
Azt hogyan, mivel jelzi a teló hogy volte/vowifi kapcsolatot épített fel?
-
dethroner
veterán
És a beépített hangszóró tisztító, nem lehet jó?
-
dethroner
veterán
Ahogy mondtam, ki vol kapcsolva minden benne, repülőmódban volt. Nem is nagyon piszkáltam, mégis elég jelentősen merült. Aztán tegnap késő este kicsit bekapcsoltam a wifit, talált frissítést, és utána varázslatosan helyre állt a fogyasztás. Ahogy a képen is látszik, éjfélig elég szépen lejt az aksi fogyás, majd ott megcsinálta a frissítést és szinte vízszintesbe állt az egész úgy is, hogy attól kezdve nincs kikapcsolva a sim és a wifi se. Még így is sokkal kevesebbet fogyaszt, mint korábban, amikor minden ki volt kapcsolva. Frissítés előtt a "telefon tétlen" 75%-ot elvitt, míg azóta ez lement 30% alá.
-
dethroner
veterán
Hello!
Nektek érzetre nem merül a teló túl gyorsan? Nem állítottam be szinte semmit rajta, muternak lesz ajándékba karácsonyra, csak addig próbálgatom néha
Repcsimódban 200mA a fogyasztása a rendszernek? Vagy valami eszi az aksit? -
dethroner
veterán
Hali!
Megjött a muternak szánt Note 8
Ismerkedési fázis veszi kezdetét. Wifin sebességteszt alatt az miért van, hogy a teszt elején a letöltés kb 220megabit, majd lassan visszaesik kb 100-ra, néha egész 70-ig ? -
dethroner
veterán
Köszönöm mindenkinek a reakciókat, meg is rendeltem 47 pénzért, muter megint el lesz 4 évig biztosan, hiszen az oukitel u7 plus is már lassan 4 éve megy nála.Azt hiszem keresek a képernyőre kijelzővédőt, plusz a hátsó kamerákra is
-
dethroner
veterán
Az összefoglalót áttúrtam, köszi
De az NFC nem létszükséglet, az értesítési led sokkal hasznosabb, fontosabb. A muter réárős, tud várni 2 órát mire feltölt a teló, vagy majd beruház egy komolyabb töltőbe.
Kijelzőre és a hátlapi kamerákra üveget honnan érdemes venni? A dobozban van gyári szilikontok? -
dethroner
veterán
válasz
kovacss72
üzenetére
Szia!
Köszi. Bármennyire is nézegetem a note 8 és note 8T között csak az NFC különbséget látom. Ha így van, akkor talán tényleg ugyanazt kijelzőt kapta mindkét teló. És mivel olcsó teló kell a muternak, szerintem rendelek is neki. Van amúgy valami nagyon extra, durva, különleges hibája a sima Note 8-nak? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
A Note 8-nak milyen a fényereje? Itt csak a pro és a T modellnek van teszt, sajna a sima note 8-ról nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

24 óra standby mód, 3 %-ot evett.
De az NFC nem létszükséglet, az értesítési led sokkal hasznosabb, fontosabb. A muter réárős, tud várni 2 órát mire feltölt a teló, vagy majd beruház egy komolyabb töltőbe.