- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
tachikoma #959 üzenetére
Na nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, lehet magyarul jobban működik majd...
[https://www.pcx.hu/indokolatlanul-reszletes-felhasznaloi-adatokat-rogzitett-a-xiaomi] -
Pityu.
nagyúr
válasz
tachikoma #959 üzenetére
Na pont olvastam egy miui gallery meg google photos összehasonlítàst ott még azt írtàk érdemesebb a miui galleryt vàlasztani mert az legalàbb nem lopja az adatokat
Most azon agyaltam,hogy a miui fiókban màr csak a jegyzetek vannak lehet azt kiiktatom aztàn a Google keepet kezdem inkàbb hasznàlni, nekik adom az adataimat -
Pityu.
nagyúr
válasz
tachikoma #818 üzenetére
Hú üdv ez nekem már meg volt az elején mert Micloud fiókban is voltak mentéseim aztán hozzászoktam sms telefonszám onnan vissza tölt és csá,aztán jött az eu szar vagy mi és az itteni telókon már google tárcsázó és google sms van.Szóval próbáltam én is vissza rakni a miui-hoz tartozókat de aztán feladtam nekem is volt,hogy felugrott a google vagy fekete képernyő szóval azt hittem majd csak simán vissza rakom és kész de sajnos nem.Úgy,hogy meg kellett barátkoznom a google cuccaival.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest