Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Gloob
addikt
No srácok. Megérkezett a hydrogél fóliám. 3 db-ot rendeltem, biztos ami biztos alapon. Az első is sikerült, csak amikor a tokot tettem rá, akkor a sarkánál véletlenül felnyomtam. Nem tetszett, így ráraktam egy másikat. Itt már jobban vigyáztam a tokkal, és így tökéletes! Ajánlom, mert egy kicsit igaz macerás feltenni, kb 10-szer néztem meg a videót róla, de megérte. Nem is látni, hogy fólia van rajt. Most még várom a full cover tempered glass fóliát rá. Majd meglátjuk milyen lesz az. Viszont ebből a hydrogel-ből még fogok rendelni.
-
Hegezoo
tag
válasz
üzenetére
Eddig reménytelen! Ma sikerült telefonon beszélni velük, de a tesóm telefonjáról, mert gondolom mentik a számokat, és nem veszik fel.A sajátomat már ismerik, azzal 3 órán keresztűl próbálkoztam! Amikor idegen számról hívtam őket, rögtön fel vették.Elsőnek ránk csapták a telefont
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on. -
-
Gloob
addikt
Mi ez a nagy global verzió mizéria? A EU-n belül hivatalos kereskedő nem árulhat, csak az európai piacra szánt global verziós készüléket! Ezt az EU kereskedelmi törvényei előírják. A globál verziók pedig 99%-ban tudják a B20-as frekvenciát. Ennek a telefonnak az esetében ez 100%!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Én a bestemobile.com-ról vettem a telót. Szlovákok, és korrektek. Az eustock-hoz tudnám öket hasonlítani, termékekben és hozzáállásban is. Nekem ök eustock alternatíva.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vut?
Telefonálni épp' lehet B20 nélkül is.
A B20 hiányát olyan helyen való netezéskor veszed észre ahol csak B20-lefedettséget biztosít a szolgáltatód. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert úgy is vissza küldi a vevő hogy nem tud vele telefonálni.
-
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17
üzenetére
Ja, redmi note 7 3/32 keresek
-
cocus007
tag
Akinek van már ilyen telója, megtudnátok nézni hogy ha van rajt távirányító app, akkor a tv-knél van-e Orion márka felsorolva?
Mert a Redmi Note 3 SE telóm nem ismeri, de ez a 7es tetszene. -
válasz
grafikus17
üzenetére
A hivatalos bolt (Xiaomi.hu) árulja. Jó áron, két év garral.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már miért ne tudnák?
Szerinted a vásárlók hány százaléka van képben B20-ügyben? -
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Egy év után a xiaomi redmi 5 plus telefonon le akartam cserélni. Nagy koppanás volt, hogy az Eustock már nem szolgál ki, csak üzleti vevőket. Hol érdemes vinni most hasonló áron? Van még valahol ilyen eldugott üzlet?
-
DonCosta
tag
válasz
bioengin
üzenetére
Ma megrendelte a munkáltatóm a Kingtel-től a [telefont]
Le tudom ellenőrizni, hogy tudja-e a B20-at? Mit kell megnéznem, hol látszik?
Rögtön küldöm is vissza ha nem
-
törölt tag
Lehet annak a telefonnak semmi baja csak nem tudja a B20-at. Csak oda írták, hogy B20 LTE támogatás közben meg nem.
-
Reverting
őstag
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Telekom SIM 2G, mobilnet off, wifi max, csak otthon használom, semmit nem beszélek vele. Fényerő kb 30%, Chrome, yt, face, Messenger, Viber, valahol van képernyő fotóm majd feltöltöm, de szerintem csak annyi h mi a vége.

-
törölt tag
Kifutottam az időből. Az akkumulátor kijelzésben semmi nem jelzi , legyen az százalékosra vagy grafikusra téve . Csak zöld.
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Reverting
üzenetére
Hogyan érsz el 3 nap alatt 20%-on 8 óra képernyőidőt? Milyen felhasználási szokások, fényerő, alkalmazások használata srb mellett? Csak furcsállom, hogy nálam 20% körül olyan 6 óra kijelzőhasználat szokott kijönni még akkor is, ha 1 napon használom, meg akkor is, ha 2 vagy 3 napig nem etetem. Leginkább messenger lite, Boost for Reddit, Firefox, meg 1-2 egyszerűbb 2D-s játék (pl Game Dev Tycoon) mennek enyémen. Mobilnet és wifi vegyesen, kb 80%-ban wifiről, fényerő kb 30%-fele körül.
-
Reverting
őstag
Samsung gyorstolto jo hozza... en azzal hasznalom...ki irja h gyorstoltes... anno note 5-el is teszteltem...

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert
- RAM topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Mesterséges intelligencia topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on.

Én abban a hitben voltam, hogy amit adnak vele az Valóban nem az.