- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nem egász 3 hete használom a telefont. Rögtön ahogy megjött, vettem egy üveget is rá Aliról. Tegnap jött meg. Az üveg amúgy kb. rendben van, bár a notch kivágása inkább amolyan csepp formájú (OP6T) de nem nagyon zavaró, 80 centért okés. Viszont. Mikor raktam rá, előtte ugye megtakarítottam a kijelzőt. Aztán ahogy nézegettem hogy nem maradt-e porszem rajta, akkor vettem észre egy szép hosszú kb. 1cm-es karcot a közepén. Szerencsére nem elég mély ahoz hogy zavaró legyen, csak akkor látni ha úgy kapja a fényt, de bizony ott van. Az elejétől a hozzá adott tokban van a telefon és soha nem raktam le sehova kijelzővel lefelé, szóval csakis akkor szedhette össze mikor a zsebemben volt. Alap, hogy soha, semmi mást nem tartok abban a zsebemben a telefonon kívül. Képzelem, ezek után, ha nem lenne a tok rajta, hogy nézne ki a háta...
Ennyit a Gorilla Glass-ról. Mindig mondom, lehet bármilyen edzett üveg, 5-ös vagy 999-es verzió, karcolódik ez, akárhogy vigyázol rá. Üveget a kijelzőre amilyen gyorsan csak lehet, meg tokot rá, olyat ami körbeveszi a kamerát (a gyári nem ilyen) máskülönben bárhogy vigyáztok rá, karcos lesz, méghozzá hamar...
Legközelebb ha már csak egy telefon vételének a terve is felmerül, már rendelem is az üveget hetekkel előtte...
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- HBO Max
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Star Wars Outlaws teszt
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB - Fekete - Szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest