Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nem egász 3 hete használom a telefont. Rögtön ahogy megjött, vettem egy üveget is rá Aliról. Tegnap jött meg. Az üveg amúgy kb. rendben van, bár a notch kivágása inkább amolyan csepp formájú (OP6T) de nem nagyon zavaró, 80 centért okés. Viszont. Mikor raktam rá, előtte ugye megtakarítottam a kijelzőt. Aztán ahogy nézegettem hogy nem maradt-e porszem rajta, akkor vettem észre egy szép hosszú kb. 1cm-es karcot a közepén. Szerencsére nem elég mély ahoz hogy zavaró legyen, csak akkor látni ha úgy kapja a fényt, de bizony ott van. Az elejétől a hozzá adott tokban van a telefon és soha nem raktam le sehova kijelzővel lefelé, szóval csakis akkor szedhette össze mikor a zsebemben volt. Alap, hogy soha, semmi mást nem tartok abban a zsebemben a telefonon kívül. Képzelem, ezek után, ha nem lenne a tok rajta, hogy nézne ki a háta...
Ennyit a Gorilla Glass-ról. Mindig mondom, lehet bármilyen edzett üveg, 5-ös vagy 999-es verzió, karcolódik ez, akárhogy vigyázol rá. Üveget a kijelzőre amilyen gyorsan csak lehet, meg tokot rá, olyat ami körbeveszi a kamerát (a gyári nem ilyen) máskülönben bárhogy vigyáztok rá, karcos lesz, méghozzá hamar...
Legközelebb ha már csak egy telefon vételének a terve is felmerül, már rendelem is az üveget hetekkel előtte...
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Egér RGB!!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest