- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Aktív témák
-
_stick_
őstag
Hali!
Két napja használom a telefont, ez az első xiaomi-m. Először meglepett, hogy a két SIM mellé nem fér be a memória kártya, de a belső tárhely miatt hamar túltettem magam rajta. Az előző teló 8Gb-os tárhelye is elég volt. A felső hangszórót halknak találom, a hangszóró részét kb. be kell tolnom a fülembe. Illetve az is fura, hogy beszéd (partner) közben a hátlap berezonál. Ami nem tetszik, hogy alig van tiltható alkalmazás, törölhető meg talán egy sem volt. Ha már rám erőltetik, legalább had tilthassam le, amire nincs szükségem. Az előd, Asus zenfone ebben nagyon jó volt
Ezeket leszámítva nagyon tetszik.Feljebb olvastam a közelítés érzékelő kalibrálásáról, le is futtattam, viszont a tesztnél folyamatosan fail-t ír. Ez nálatok is így van?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 GB - burgundy (318) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest