Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
_stick_
őstag
Hali!
Két napja használom a telefont, ez az első xiaomi-m. Először meglepett, hogy a két SIM mellé nem fér be a memória kártya, de a belső tárhely miatt hamar túltettem magam rajta. Az előző teló 8Gb-os tárhelye is elég volt. A felső hangszórót halknak találom, a hangszóró részét kb. be kell tolnom a fülembe. Illetve az is fura, hogy beszéd (partner) közben a hátlap berezonál. Ami nem tetszik, hogy alig van tiltható alkalmazás, törölhető meg talán egy sem volt. Ha már rám erőltetik, legalább had tilthassam le, amire nincs szükségem. Az előd, Asus zenfone ebben nagyon jó volt
Ezeket leszámítva nagyon tetszik.Feljebb olvastam a közelítés érzékelő kalibrálásáról, le is futtattam, viszont a tesztnél folyamatosan fail-t ír. Ez nálatok is így van?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest