Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Érdekes, mert ha nem támadható , akkor nekem nem jelezné mint célpont. Meg ki is írta előtte, hogy levadászhatóak ezzel megakadályozva , hogy végre tudják hajtani a küldetést. És ahol én voltam , ők is ott adták le. Akkor lehet inkább valami bug. De érdekes, ha én 2 szekeret kell , hogy bevigyek egyedül, tuti nem bugol be, mert felrobbantja egyből a hátul maradt kocsis nélküli szekeret a player. Mindegy, ezért beta.
Ez egy 4 fős team volt, ez előtt vagy 20 percig csak engem szedtek le. Párszor kaptak ők is
. Azért is kezdtem egyből a támadást, nem szoktam beleszólni más küldetésébe.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Makulátlan,új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/garanciás 2027.12.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Új szériás PlayStation 5 Pro 2TB (CFI -7121) 33 hó garanciával eladó/beszámítás van
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azért is kezdtem egyből a támadást, nem szoktam beleszólni más küldetésébe.