Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidricha

    senior tag

    válasz malisonX #7218 üzenetére

    Hali!

    Ízlések és pofonok. Nekem volt ilyen, még a Pulse Mini-n, nagyon szerettem, lényegében túlélte a telefont. A drágább testvéreit könnyebb elvileg feltenni, a Blade teljes életét karcmentesen (kivéve egy komolyabb "szántást", amit egyszer tévesen megkísérelt töltőcsatlakoztatás okozott) egy víztiszta Vikuity vészelte át.

    Így aztán most is vettem egy mattot (ARMR...), hamar meg is jött, bele is szerettem nyomban, épp csak feltenni nem tudtam, mert nekem túl pontos volt, és az 5. próba után felszedett valamit, amit csak a tapadóréteggel együtt sikerült leszedni róla :( Ez viszont az én bénaságom.

    Amúgy van arra tuti módszere valakinek, hogyan lehet a kijelző tetejéhez úgy illeszteni egy ilyen ragacsos vackot, hogy a két oldalt összesen mondjuk egy mm hézag a kijelző alján is minden oldalon 0-nál nagyobb legyen? Tized milliméternél nagyobb eltérés a kezdetkor, és reménytelen a helyzet a végén!

    Ja a Nillkin... Nekem volt ilyen, azt sem sikerült feltenni! A drágább víztiszta (DQC???) 3M eddig a nyerő, azt vagy 4x lemostam, mire rendesen sikerült feltennem, utána meg be kell rúgni, mert olyan feszült lesz az ember, hogy kiírtja a családját! :)

    Ja, az érzékenységet kicsit sem rontja, pedig ezek elég vastag fóliák - mármint a jobbak, mert a vékony aligha lesz mérettartó, az végképp horror lehet az illesztéskor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák