- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Nekem ilyen van, ez működik: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-dqcm30-screen-protector-zte-grand-x-in-123588.html?sf24=e27946f0b338f205f755034371bbc22b
Volt korábban olcsóbb változat, még a Blade-en (nem tudom, van-e köze ahhoz, amit találtál), de az pár hét után takaríthatatlanul elzsírosodott.
-
callmeakos
veterán
Állok elébe. De mentségemre legyen hogy ~30 órája van nálam a készülék.
(#9749) ggeleven
Utána néztem, de semmi konkrét infót nem találtam. Gondoltam azért itt tudnak valamit.
Amúgy ezt szomorúan konstatálom. Technikai korlátja gondolom nincs ennek (intel proci ellenére sem). Reméltem hogy a ZTE nem veszi át az Alcatel botcsinálta updete szokásait, de tévednem kellett.Amúgy még 1 kérdés így instant: képernyőmentésre alapesetben van lehetőség? Találtam alternatívát, de azért jó ha tisztába vagyok vele.
All→M8
-
rizso
addikt
Hello Sracok!
Ocsem telojanal eszrevettunk egy erdekesseget: a kapacitiv gombok allandoan vilagitanak. No persze kikapcsolt kijelzonel nem teljes fenyeron, hanem eppencsak, mintha foszforeszkalosak lennenek. Emlekeim szerint az enyem nem csinalt ilyet, normalisan mukodott. Amugy mas gond is van vele, akadozik a HD felvetel (nem kartya hiba), a kijelzo kozepe enyhe erintesre is elszinezodik. Ja es az en eladott peldanyomat is szervizbe kell vinni, annak meg ujraindulos hulyesege lett...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kelekyle
őstag
válasz callmeakos #9753 üzenetére
Hangerő le és power gombot egyszerre kell megnyomni. Built-in android feature 4.0-tól felfelé.
JB update elméletileg érkezik !Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
ggeleven
őstag
Ha lenne, akkor kiemelt helyen szerepelne az 1. hsz.-ben, ez biztos!
Nagyon szeretnénk ha lenne, páran a gyártót is megkeresték (példa), de lepattantunk..
A képernyőkép mentésére az alap ICS is képes: le+power gomb egyszerre történő lenyomása!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
callmeakos
veterán
válasz ggeleven #9757 üzenetére
Az szép.
Ahogy olvasom eléggé résen volt az ügyintéző, de még így is bullshit szaga van. Lehet érzik hogy már égető probléma ez az update. Emlékszem tavaly tavasszal az Alcatel ugyanezt csinálta. Az utolsó utáni pillanatban adták ki a Gingerbread (2.3!!!!) update-et OT990hez, az utolsó utáni-utáni pillanatban, miután már mindenki elküldte őket a halál pont oda, és miután bejelentették, akkor sem ment az egész zökkenőmentesen és pl. én is csak nyáron tudtam frissíteni. Szánalom hogy tudnak ennyire ráülni erre a témára. És itt ráadásul nincs is Sense/MotionWiz, csak ez a Myeasyacess (bár ne lenne)Amúgy köszönöm a screenshot segítségeket. Én is próbolkoztam ezzel, csak nem hosszan nyomtam le a gombokat, de így már patent
All→M8
-
rizso
addikt
válasz atillaahun #9758 üzenetére
Biztos Halvanyan, de latszanak. Eloszor azt hirtem ocsem hulyul, aztan kiderult, hogy nem. Eddig azert nem szolt, mert azt hitte, hogy ez gyarilag ilyen...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ggeleven
őstag
válasz callmeakos #9759 üzenetére
Csak hogy teljesen képben légy: semmilyen forrást sem adnak ki, hiába lettek megszórva levelekkel ez ügyben is...
Szóval így még barkácsolni sem tudnak rá a srácok update-et, egyelőre csak módosított stock ROM érhető el (amik viszont királyak! ).Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
t181
senior tag
Ezt Én is észrevettem.
Valamelyik este zenét hallgattam, ránéztem a telóra, és Én is úgy láttam, mintha nagyon-nagyon halványan, de világítana.
Igazából nem különösebben érdekel, mert nem lehet észrevenni...(kivéve, ha éjjelente, vaksötétben szereted nézegetni a telefonod. )
Szerintem ezt csak akkor produkálja, ha ébren van, de nem biztos...Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
rizso
addikt
Nem zavaró, csak szimplán rendellenes Mondjuk éjjel tök sötétben még hasznos is, mert legalább látszik, hogy hol van
-
rizso
addikt
válasz ggeleven #9766 üzenetére
Nem, nem volt töltőn, és nem is az állapotjelző led miatt van. Alap állapotban, bekapcsolt kijelzőnél normálisan világít, és ha megnyomjuk a bekapcs gombot, akkor ugye lezárjuk a telefont, kijelző kikapcsol, a gombok viszont nem, hanem csak átváltanak nagyon halvány világításra.
Zsolt_72: korábban is írtam már a videófelvételes hibát, és ez sajnos nem SD gond lesz...
-
andikaaa
aktív tag
Ezt miért csinálja? Néha az alkalmazás képernyőn felmásznak az appok. Nem lesz kevesebb, csak a hely szűkül közöttük. Azt vettem észre, ha bemegyek a TC-be, majd vissza, akkor visszarendeződnek. (next2) Tapasztaltatok már ilyet? Miért van? Fura...
-
tonyqa23
senior tag
válasz andikaaa #9771 üzenetére
Nekem is csinálta már egyszer. De nem kellett TC-be belépnem, csak lapoztam párat meg kiléptem a menüből és vissza, és már jó is volt. Azóta nem jött még elő. Furcsa volt alul sok hely volt.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Tomacko
senior tag
tök mind1 hány órája van meg a telefonod, olvasni tudsz, szabályokat ismerd meg és használd a keresőt
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
gonger
senior tag
válasz kelekyle #9751 üzenetére
erre a Nillkinre gondolsz? nekem elég lenne csak a fólia is, bár ha nincs más tokkal együtt is megéri, itthon dupla áron adják ezt a szettet.
[ Szerkesztve ]
-
Barcageri
tag
hali! hnapig kell döntenem
ZTE Grand X In vagy Samsung Galaxy Nexus -
callmeakos
veterán
Azt írja hogy csak Motorolákon megy....
Hunter2
Minden elfogultság nélkül szerintem Grand X IN.Samu: Super Amoled, fényképek jobb minőség, FM Rádió
GrandX IN: jobb felbontás, 1GB Ram, kicsit jobb proci, FullHD videófelvétel (és szerintem szebb, bár ez szubjektív)
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Hunter2
addikt
minden elfogultság nélkül, szerintetek Grand X IN vagy Galaxy S Advance a jobb választás? 47k vs 53k
-
w333
félisten
válasz Hunter2 #9792 üzenetére
ZTE Grand X IN
Vehettem volna Samsung-ot is de ami nem tetszett:
- A kijelző elég gyengus és pixeles és beégés
- Csunya felhasználói felület
- A 768MB/RAM az nem 1GB
- Kisebb a kijelző és a super amoled miatt nagyon furcsák a színek
- Nincs full hd videó felvétel és lejátszás sem
- Hardver olyan 40% gyengébb
- Akkumulátor az összes Samsung-ban harmat gyenge ha használod akkor olyan 3 óra alatt teljesen lemerül
- Ismerőseimnek akiknek Samsunga volt azt mondták soha többé Samsung !!!Kb. ennyi de szóljatok ha valamit kihagytam
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
bajaki
őstag
Ma megjött az ebay-ről rendelt neopren tokom. Egész gyorsak voltak, mert múlt hét kedden rendeltem meg.
A Nillkin amit már lassan két hete rendeltem még mindig nincs itt. Remélem nem keveredett el a levél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest