- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Tegnap óta birtoklok egy grand x-et, többek között hála a pozitív véleményeiteknek
Nos.. nem csalódtam én sem, nagyon tetszik bár eddig winmo-t használtam.
Pár kérdésem lenne, amire visszakeresve nem találtam egzakt választ.
Az egyik az USB kezelése, 64 bites Win7-nél sehogy nem jön fel USB drive-ként az SD kártya tartalma, csak valami médialejátszóként vagy kameraként jön fel, attól függően, hogy milyen módra állítom a telefont. Van egyáltalán megoldás, hogy USB storage-ként működjön androidnál?A másik, hogy a T-nél domino csomaggal vettem 100mb bónusz adatforgalommal, na ez nem akar működni, hiába engedélyeztem a bónusz forgalmat a *111# önkiszolgálóban. Van tippetek, hogy miért nem megy?
Köszi előre is a helpet!
Tapasztalat: tegnap du. 1kor töltöttem fel a telefont, utána munka közben nem igen volt időm foglalkozni vele, de este fél 7-től fél 11-ig folyamatosan nyomogattam, wifi végig ment, full hd-s filmekbe bele-bele néztem, telepítgettem, zenét hallgattam (a JetAudio lejátszó nagyon bevált, és a minőséggel sincs gond, esetleg a hangerő lehetne minimálisan izmosabb), majd este wifit-t kikapcsolva, bekapcsolva hagytam a telefont és jelenleg a töltöttség 49%. Szerintem ez teljesen korrekt (nem hiába vagyok intel párti
)
Az amoledes samsung O2-es telefonom egy ilyen kiképzés után többet dob le magáról töltöttség tekintetében, pedig ott az amoled jóval kevesebbet kajál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest