Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaiN
csendes tag
válasz
sikolysikoly #6789 üzenetére
Sziasztok,
már régóta megvan a telefon és eddig nem igazán volt gondom vele, de most elkezdett egy érdekes dolgot csinálni. A régi megjegyzett wifikre automatikusan kapcsolódik gond nélkül, de az új wifikre nem akar. Van egy új kapcsolat, csatlakozni akarok, de csak annyit ír a kapcsolat státuszára, hogy "mentve"... és nem csatlakozik. Valakinek hasonló gond/megoldás? WEB rom van fent.
-
GaiN
csendes tag
Hello,
tudja valaki, hogy a telefonkönyvet (kapcsolatokat) hogy lehet kimenteni úgy, hogy aztán visszaállítható legyen egy fájlból, de(!) a kapcsolatokhoz rendelt hívóképekkel együtt?
A szinkronizálás nem igazán akar működni nálam. Van olyan app, ami tud exportálni fájlba képekkel együtt? -
GaiN
csendes tag
válasz
CaptainTitus #1977 üzenetére
Alapból nem lehet némítani a kamerahangokat, de az apeelme által felrakott rom-ban már nincs a camnak hangja
Más: bár nekem van már B3-am, de ma úgy adódott, hogy be kellett mennem a T-sekhez és gondoltam megkérdezem a nőt, hogy hallott e valamit arról, hogy lesz e náluk, de a válasz itt is az volt, hogy nem és hogy a hamarosan bevezetésre kerülő készülékek listáján sincs rajta...
-
GaiN
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha exportálok a gyári kapcsolatkezelő progival, akkor a .vcf fájlba a kapcsolatokhoz kimenti a hozzátartozó hívóképeket is? Mert exportáltam nem régen, de ma tűnt fel véletlenül, ahogy nézegettem a fájlokat, hogy a vcf fájl mérete 411 KB, amit kicsit keveslek, de aztán ki tudja.
Valaki esetleg tudja erre a választ? Nem akarom kipróbálni egyelőre élesben, mert ha nem menti ki (vagy csak lerontott képet ment), akkor nincs kedvem egyesével hozzáadogatni a képeket a contactokhoz megint. Esetleg van valami alternatíva, ami 100%, hogy menti a kapcsolatok minden tulajdonságát (beleértve a rendes minőségű hívóképet is)?
-
GaiN
csendes tag
Hello, az én tapasztalataim szerint normális közeli. Mikor olvastam, amit írsz, akkor azt hittem, hogy majd valami 20-30% lesz a vége... az nem stimmelne
De a ki-be kapcsolás, zenélés, wifi, azok olyan dolgok, amik azért tudják enni az aksit, és ~10%-os merülés szerintem az elfogadható kategóriában van, de majd mondanak véleményt mások is. Ezek a mai telók nem olyanok, mint a régiek, hogy kibírják 2 hétig egy töltéssel (:
-
GaiN
csendes tag
Egyébként a telefon képes tanulni új szavakat. Ha elkezdesz bepötyögni valamit, akkor a fenti sávban felajánl ezt-azt. Ha nincs közte, ami neked kell, akkor be kell írnod teljesen... viszont, ha már egyszer beírtál neki egy új szót, akkor a csíkon megkérdezi, hogy jegyezze e meg, és ha rákattintasz, akkor legközelebb már azt is fogja tudni.
-
GaiN
csendes tag
Ez is teljesen jó, talán még jobb is. Én csak gyorsan akartam venni valamit, hogy ne karcoljam össze-vissza mindjárt az elején
A lényeg igazából csak az, hogy ilyen kihúzhatós tok van több is, ami szépen passzol a telóra. Akinek meg egyedi igényei vannak tok terén, az vár a forgalmazásra vagy marad az ebay. -
GaiN
csendes tag
Aki esetleg újonnan érkezik a topikba, annak írnám le, hogy alapjában véve a B3 kamerájával lehet VISZONYLAG szép képeket is csinálni, én inkább úgy fogalmaznék, hogy az a baj az egésszel, hogy a mozgásra rohadt érzékeny. Ha mozog a fényképezendő tárgy akkor is becsúszik a kép, illetve, ha az ember keze remeg/mozog, akkor is rosszabb minőségű lesz a kép. De ha valaki egy fix dolgot akar fényképezni és megpróbálja nem remegtetni a kezét, akkor azért értékelhető kép is lehet a dologból. Persze nem akarom nagyon védeni a kamerát, mert tényleg sok 4-5 évvel korábbi alsó/középkategóriás telefon sokkal stabilabb képet csinált; csak az a lényeg, hogy azért nem teljesen használhatatlan a camja.
Más: Nekem nem volt eddig sem wifi problémám, sem olyan, hogy "néha rezeg a teló, néha nem". Tokot pedig az első mobilüzletben találtam hozzá (Telenornál nem volt) és azóta sincs semmi bajom vele; viszonylag szép és a teló stabilan van benne.
-
GaiN
csendes tag
Tegnap voltam bent a Telenor-nál (vettem egy B3-at) és a srácnak amikor megemlítettem, hogy többen a Tipo és a B3 közt nem tudnak dönteni, akkor azt mondta, hogy vásároltak tőle több Tipo-t is és párat már vissza is vittek, mert gond volt velük.
-
GaiN
csendes tag
A Blade kamerájában van olyan funkció, hogy sorozatképből rak össze egy nagyobb látószögű fotót?
(nem vagyok benne biztos, hogy ennek "panoráma fotó" e a neve, de lehet, hogy arra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest