Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
CaptainTitus #1979 üzenetére
Ez egy előírás, hogy ne tudj észrevétlenül fotózni. Bizonyos appokban van rá lehetőség, és custom romokban, legalábbis CM alatt a rendszernek is lehet engedélyezni.
-
Grillo
őstag
válasz
atthany #1875 üzenetére
Nem, csak ha valaki több 10 ezer forintos telefont akar, annak legyen havi 2-3 ezer forintja, hogy használni tudja. Ha valakinek csak 1000 forintja van havi előfizetésre, akkor ehhez a lehetőségéhez képest vásároljon.
3000 forint az 5 doboz cigi, vagy egy közepes sörözés a haverokkal.Vagy spóroljon, és vegye meg hűség nélkül.
-
Grillo
őstag
válasz
CaptainTitus #1798 üzenetére
Jó, de ha világszerte ennyire megy a készülék, akkor simán lehet, hogy nem gyártanak belőle eleget. Főleg, hogy gondolom nem ezen van a ZTEnek a legnagyobb haszna. Hamarosan meg jön az ottani újévi hercehurca, akkor meg egy hónapra kiesik elég sok minden.
-
Grillo
őstag
válasz
kelzsoca #1735 üzenetére
Igen az lesz, majd keresek hozzá valamit.
A widgetek közben meglettek, csak nem jelent meg azonnal telepítés után egy-két program, én meg nem értettem a dolgot, de pár perc után megtaláltam.Ja, a "gépkönyv" azt írja, hogy első használat előtt rakjuk töltőre a feltöltésig, a telenoros meg azt mondta, hogy az első töltés legyen legalább 10 óra. Ezekből mi megalapozott dolog? Ezekenek már nem kell tudtommal formázás.
-
Grillo
őstag
Másnak is elég érzéketlen a kijelző a gyári fóliával? Ace-hez képest igen szar, de remélem, hogy csak a nejlon miatt.
Láma kérdés. Widgetet hogy rakok ki az asztalra? Nyomom én hosszan, de nem az jön be. 4.0 alatt máshogy van?
-
Grillo
őstag
Megjött az Árkádba is, fel is hívtak, hogy mehetek érte, most bontogatom.
De pl. a Fogarasi úti Tescoban lévő boltjukba nem érkezett készülék. -
Grillo
őstag
Jó lenne, ha jövő héten tényleg megjönne, mert ma azt mondták egy kisebb ügyfélszolgálaton, hogy hónap vége. És se Tipo, se Mini II nincs.
-
Grillo
őstag
Kinéztem ezt a telefont asszonynak, leváltandó a Nokia 3230-asát.
Olvasgatva a topikot egyértelmű volt, hogy nem fogok kapni jelenleg egy boltban sem, de azért csak bementem az Árkádba. Ott fel is írta a srác a nevem, ha jön készletre, hívni fog.
A poén viszont nem ez volt. Mentem át a Sugárba, és ott is bementem az ügyfélszolgálatra, hátha többet tudnak. Itt volt is kiállítva Blade, meg is tapiztam, meglepően könnyűnek tűnt nekem méretéhez lép.
Kérdezem a srácot, mi a helyzet, azt mondja, az utolsót ő vette meg még egy hónapjaA kiállítottat is meg lehet majd venni 30%-kal olcsóbban, de még nem tudja mikor.
Remélem bejön Kelzsoca infója és lesz jövő héten új szállítmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest