- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok. A menyasszonyom kapott tőlem szülinapjára egy ilyen telefont, van vagy két hónapos. A probléma a hanggal van... Ha bedugjaba fulest, akkor sem vált át külső hangszóróról a headsetre. Na meg van mikor forditva is ugyanez. Egyedül az újraindítás oldja meg a problémát. Nem tudom mi lehet a gond.. De hogy a restart az orvosság, igy szoftveres hibára gondolok. Végig olvastam itt közel 116 oldalt de nem lattam, hogy mas is ettől szenvedne. Örömmel vennék pár ötletet, sőt meg is köszönném azonnal.😁
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Miért ír 0 mb-t a tárolókra a recovery? -
numera007
tag
Az NKM földgáz app elkezdett sikítani, hogy nem fut telefonon, mert "jogosultság kiterjesztett" a telefon. Én a gyári rendszert használom. Hogyan tudom kikerülni az app védelmét?
-
Imurai
tag
Javasolnám a leírásba a TWRP helyett a Red Wolf-t tegyük bele. Helyettesíti a lazyflasher-t, (ha be van benne állítva), frissül rajta az OTA is, és teljesen kiváltja a TWRP-t.
(kezdőknek nagy segítség sztem már a lazy kiváltása is) -
include777
aktív tag
Redmi 5 Plus-on nincs aktiválva a Miui 10 Globál fejlesztőiben az Anti Roll Back.
Tegnap felraktam a 10-es globál bétát, nem tetszett, ma MiFlash-el feldobtam a 9.2.6 globál stabilt (ez volt épp kéznél). Hibátlanul felment. Aki szeretne downgradelni, az nyugodtan. Nyitott BL kell értelemszerűen. -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valamiért az új frissítés miatt törlődött a twrp, ezért újra fel akartam rakni, de most nem indul a teló, ahogy indítanám csak fastboot szöveg jelenik meg. Mit tegyek?? -
dogi01
aktív tag
Van egy olyan gondom hogy amikor egy biciklizés alkalmával rögzíteni akarom az útvonalam akkor ez nem jön össze... Eddig működött, de most elvileg energiatakarékosság miatt nincs folyamatos GPS jel. Megnéztem és "nagyon pontosra" van állítva a GPS, akkumulátor kímélő is ki van kapcsolva, de így sem jó. Valami ötlet?
-
MrCsiT
addikt
Ha az Mi Mover nincs az app storeban, akkor mi a módja az átköltözésnek, mondjuk egy régebbi Samsung s4-ről?
..egy sima redmi 5 most a beköltözendő alany, és a hívásbeállitások(nincs meg
) keresése közben azon találtam egy gyári MI Átköltözés menüpontot
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Két napja megjött ez az “eredeti” füles. [link]
Igaz hogy szarul szól,de legalább kopik keményen. Mindenkinek melegen ajánlom akinek van felesleges 5dollárja. -
püki
aktív tag
válasz
szenesember #5747 üzenetére
-
Sungoo
addikt
válasz
szenesember #5769 üzenetére
Nincs mit. Illetve ha jól rémlik, az összes Galaxy Note téma ilyen.
-
lacko0123
tag
Felraktam az uj rendszert, viszont most a hdr+-os appok nem mukodnek. Ujra fel kell rakni a camera2api-t?
-
topyjo
aktív tag
A Miui 10 kamerája milyen?
-
trebrona
nagyúr
válasz
szenesember #5762 üzenetére
3.-ban biztos, konkrétan a 7x5-re írtam.
-
Sungoo
addikt
válasz
-
Imurai
tag
Nekem gyönyörűen engedte felrakni nougat-ra és miui9-re az oreo-t miui10-zel. Még az adataim sem kellett törölnöm.
-
kotla85
csendes tag
válasz
david_97 #5756 üzenetére
Mi flash-sel egyből fel tudod tenni tiszta telepítéssel a fastboot romot:
http://bigota.d.miui.com/8.7.12/vince_global_images_8.7.12_20180712.0000.00_8.1_global_0b0fc646b2.tgzmás téma: anti-rollback
nekem ezt dobta ki parancssorban a gép a MIUI 10 8.7.12-nél. akkor ez azt jelenti, hogy még nincs aktiválva és tehetem a custom recovery-t téglásítás nélkül?C:\Users\Tenkes>fastboot getvar anti
anti:
finished. total time: 0.022s -
gycs02
tag
válasz
Lehet láma kérdés, nem vagyok nagy guru a droidban.
A 3.-nál, arra gondolsz, hogy 7*5 alkalmazást tudj kitenni a képernyőre? Mert ha igen, akkor az a novába állítható. Nekem pl. 6*5 -re van állítva. -
kotla85
csendes tag
válasz
david_97 #5756 üzenetére
mivel nougatról oreóra frissül az android verzió, nem engedi a stabilra feltenni, csak a fejlesztőire. max. fastboot-ban tudnál egyből váltani (vagy custom recovery-vel tudnád flash-elni), viszont nincs még fastboot rom publikálva, csak recovery rom a MIUI 10-hez. szerintem akkor fog sikerülni, ha először felteszed a nougat verziójú MIUI 9 fejlesztői romot a rendszerfrissítés menüben és utána próbálod meg feltenni az oreo MIUI 10 fejlesztőit. ez a nougat MIUI 9 fejlesztői linkje:
http://bigota.d.miui.com/8.4.24/miui_HM5PlusGlobal_8.4.24_6b42bb9d12_7.1.zip -
TA68
őstag
válasz
-
MPeter87
őstag
Tud esetleg valaki megoldást arra az esetre, ha nem szinkronizál magától a gmail? Vagy engedjem el, mert ennyire szar az app?
-
trebrona
nagyúr
válasz
1. kérdésedre az összefoglalóban a válasz
2. Global romon nem lehet kikapcsolni
3. Nincs ilyen.
-
kotla85
csendes tag
Publikus global beta 8.7.12 Oreo alapon
A global fejlesztői 8.4.24-nél dobta fel, updaterből simán működött a frissítés. Akinek még nem dobja fel, az alábbi linkről letöltheti:
http://bigota.d.miui.com/8.7.12/miui_HM5PlusGlobal_8.7.12_1c6320c39b_8.1.zip -
szenesember
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnaptól én is a felhasználók táborát gazdagítomLenne 3 kérdésem:
1. Miért van az, h néhány widget nem frissít (nem csak a gyári, hanem nova launcher-ben sem) ? És van e rá megoldás?
2. Hogyan tudnám eltüntetni a gyári launcher-ből azt a kártyás panelt, ami a főképernyőről balra lapozva jön elő?
3. Tudnátok ajánlani olyan témát, amiben az ikonrácsot 6x4-es helyett nagyobbra is lehet állítani? (Pl 7x5-ös. Szvsz ez még az összefoglalóban is elférne.)Átolvastam a fél fórumot két hónapja, de már nem emlékszem...
Előre is köszönöm!
-
PyCos
tag
Szia.
Én is a napokban jártam Németországban, Telenorosként Redmi 5 Plus-al és hasonló problémával küzdöttem.Nekem megoldást jelentett, hogy preferált hálózatot 3G-re állítottam és 1-2 perc után újra csatlakozott a mobilhálózathoz és elérhetővé vált a mobilnet. Másnap a telefon újraindítása oldotta meg a problémát.
Slot 1 -ben van a SIM kártyám.De általánosan szar a mobil lefedettség és mobilnet elérhetőség Németországban, legalábbis a hazai viszonyok után mindenképp feltűnő a különbség. A Vodafone-os kollégák is küzdöttek kicsit.
Szia
-
Pferi
senior tag
Nemrég egy fórumtárs írta:
"Sziasztok!
Apum kapott egy ilyet, most ment ki eu-ba. Adat roaming engedélyezve van, adatkapcsolat bekapcsolva, telekom részéről engedélyezve a roaming, mégsincs net. Van tipp, hogy mitől lehet?
újraindítás volt.
Elvileg megvan.
A 2es kártya van netre aktiválva, de egyesen működik a motyó rendesen.
Át kell cserélni a kártyákat, mert 2es slot valamiért kikapcsolja a mobilnetes roamingot."
Próbáld meg te is hátha... -
Kerkor
újonc
Kedves Tagok.
Egy gyors kérdés. Németországban miért nem tudom beállítani a mobil netet?
Szlovak, cseh, holland, belga ok, a német nem megy. Telenor hálózat.
Köszi -
david_97
senior tag
Srácok van már ota-n keresztül felrakható miui10?
-
vscotina
aktív tag
sziasztok
ezen a telefonon nem lehet beállítani emelkedő csengőhangot beállítani? sehol nem találom.. -
gghrtz
őstag
Sziasztok!
Redmi 5 Plus cserét tervezek Note 5-re.
Aki esetleg Redmi 5 Plusról váltott, tudna nekem összehasonlítást írni a fényerő, kamera, sebesség aspektusából? Köszönöm! -
tirszin
senior tag
Nálam ezek alap dolgok, ezért mindig első a root és aztán a Titanium Backup app-al kiszedem ami nem kell.
A rootolt gyári rendszer után most feltettem a RR-O-v6.1.0-20180626-vince-Official ROM-ot.
Nagyon sok plusz funkciót adott. Az értesítési sáv pl. kellemesen testre szabható. Az akku töltöttségét mutatni tudja egy 1-2 pixel magas vízszintes csíkkal, stb.Amivel kínlódtam pár percet a telepítésnél, hogy ARM64-es gapps kell hozzá!
Erre figyeljetek! -
MrCsiT
addikt
Inkább arról szeretnék olvasni a pl. Xiaomi egy egyéb, a "normál" működéstől eltérően összerakott rendszereket futtató mobilokról, hogy mik az igazi sajátosságok?!
Pl. az, hogy neteznem kell ahhoz a "roppant bonyolult" elváráshoz, hogy egy Google drive-ot vagy egy Google play filmek-et letiltottra tudjak állítani, az új telóra most lefrissült 9.5.12.0-s MIUI alatt! A telepített alkalmazásoknál szürke a letiltás gomb,
miközben a google drive-ra is írja, hogy aksit fogyaszt, na EZEKET kellene kiemelni.
A Redmi System manager (No Root) app-al le tudtam végül tiltani ezeket, na de na..
-
ghiottone
nagyúr
Sziasztok! A Telenornál a Xiaomi Redmi 5 Plus DS független? Bocs a láma kérdésért, de nem találtam rá infót a topickba, vagy csak rosszul kerestem.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
janakbacsi #5725 üzenetére
Nem azért, mert csak BETA állapotú a MIUI 10 és a véglegesben benne lesz?
-
janakbacsi
őstag
Miui 10 alatt a státuszbaron nem jelzi a sim kártya nevét. Miui 9 en még működött. Ezt vajon miért vették ki belőle?
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
lajtoskocsi #5715 üzenetére
De kezeli az LG TV-t. A gyárilag beépített Mi távirányító a legjobb...
-
Male
nagyúr
válasz
awesomeTOAD #5717 üzenetére
Szia!
Nézem, de én nem találok ilyet ott
Biztonság -> az egyik csempe ami "Akkumulátor 69%", és abban nekem csak három pont van: "Akkumulátorkímélő", "Akkumulátorhasználat", "Alkalmazás akkumulátorkímélő"... automatizált feladatokat nem találok. Rossz helyen nézem?
(Global, 9.6.2.0 NEGMIFD) -
dexi
csendes tag
válasz
lajtoskocsi #5715 üzenetére
Szia!
Próbáld ki a Zaza remote-ot. -
Male
nagyúr
Az időzített ki-be kapcsolás mintájára lehet valahogy ugyan ezt csak némításra csinálni? Azt szeretném elérni, hogy minden nap adott időpontban lenémít ( kivéve az ébresztő óra persze... tehát a csengés és értesítő hangokat kéne némítani ), majd egy másik időpontban pedig visszaállítja.
-
lajtoskocsi
csendes tag
Az infra nem kezeli az LG tv-t. Melyik a legjobb app infrához?
-
szilvaspet
tag
Nálam úgy volt hogy fent volt a 7.1 China Alpha rom, ez letolta a korábban fent levő twrp-t és lett egy kínai nyelvű gyári recoverym. Erre tettem fel újra a twrp-t, ami nekem is jelszót kért, de tovább engedett majd wipe-olni akartam az egészet, de ekkor kiírta hogy nincs rendes hozzáférése ezért csak simán rátelepíteni tudtam a 8.1 Globál Béta romot a kínaira, bootolás után megmaradt minden programom es beállításom.
A biztonság kedvéért csináltam egy visszaállítást már a 8.1-el, de enélkül is stabil volt. És nálam nincs gond ha esetleg full wipe kell, korábban is romolgattam a telót, minden mentek felhőbe, gyorsan visszaállítok.
-
ubul23
senior tag
válasz
szilvaspet #5701 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
-
-
PahaAkos
csendes újonc
Srácok!
A camera2api működik rendesen a telefonon?
Hol van kamera hiba?(olvastam a pöttyöződésről a fórumban , ez camera2api hiba vagy szenzor miatt)? Melyik a jobb szenzor az omnivision vagy Sony? -
bdwnortx
csendes újonc
válasz
szilvaspet #5696 üzenetére
Peteke: Arcalapú oldás van benne? Gesztus vezérlés gondolom igen, kamera portré mód? Valami AI funkció esetleg? (mesterséges inteligencia humbuk
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest