- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #3259 üzenetére
Szerinted ott olcsó a bérlet?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tényleg jobban megéri Kínába küldeni szervizbe.
Én GLS futárral küldtem(1195ft)és 5nap múlva GLS futár hozta a Wayteqtől. De te küldd csak Kínába, az olcsóbb meg gyorsabb is.
-
keszo
őstag
válasz
Szia!
A 3-as METRO Ecseri úti megállója mitől a világ vége? Még ha valaki tömeg közlekedik is.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Igazából nem túl gyanús, hogy gariztatnod kell a telót... Erre nem jó építeni, inkább csak biztonsági öv ha te lennél az az 1% aki benyel egy olyan példányt mit a sorszéli pingpong véletlen átengedett a végső teszten úgy, hogy nem ok, ebédszünet előtt 1 perccel...
Amúgy meg 14 napod van az elállásra, én is nem véletlen nyúztam perverz mód majd egy hétig elképzelhetettlen dolgokkal, így kikerülhető a wéjtek szarviz...
Ha most nem égetően szükséges a csere, akkor inkább várd meg a noteot !
Én is ezt tenném, pedig teljesen elégedett vagyok a r5p-al, de nekem nagyon kellett telefon, minden meghalt és falramásztam attól a krumplitól amit muszájból használtam.
Ellenben a frissebb, erősebb hardver időtállóbb, és téged tán a duplakamera is izgathat.A Xiaomi 1 év múlva ugyan olyan név lesz mint most a Huawei.
Samu, vagy Alma telefont se úgy veszel, hogy uuu garizni kell majd.
Bőven érzékelhető, hogy felnőtt a nagyokhoz minőségileg !Ezt több éves Samsung Flagship only felhasználás után mondom, és még csatolhatnám mellé a tv/házimozirendszer, audiofil, csakwellerforasztópáka és hasonló minőségbeli elvárásaim.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Mert a belvárosban bármi jól megközelíthető, pl autóval, kisteherrel és jól lehet parkolni, meg ingyenesen is ugye? Nem mindenki jár bmvvel! (busz metró villamos) de végső soron azzal is megközelíthető. Máskülönben meg, ha olcsóbb és nekik jobban megéri, miért ne? Hülyék lennének drága plázában bérelni.
Kelzsoca: Bocs akkor rosszul tudtam, de mindegy is, a lényeg ugyanaz.
-
válasz
Miről beszélsz?
Elég sok Xiaomi készülék topikját követem, és nem jellemző a panasz a WayteQ-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest