- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Imám meghallgatásra talált:
-
aram01
nagyúr
A gyári tok milyen amit adnak mellé? Ha cserés valakinek ötlet, esetleg link?
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #4493 üzenetére
Értem, akkor is ott kérdezz rá, itt nem fogunk tudni segíteni és nem is itt a helye.
-
Giot
addikt
válasz
kazsmerlaca #4483 üzenetére
Milyen értelemben megváltás IP7 után?
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #4486 üzenetére
Redmi 5 Plus-ra nincs PixelExperience rom, így nem is fog tudni senki nyilatkozni. De ha lenne is, akkor sem lenne neked segítség más telefonnal kapcsolatban.
Redmi 3S-en azt használom, szeretem. Segítség volt? Nem.
Nyilván van xda thread, ott érdeklődj!
Szerk: de ne mondd, hogy nem segítek:[link]
-
törölt tag
Lesz rá Android Oreo GO ROM?
-
aram01
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #4483 üzenetére
Holnap este már nálam lesz. Biztos jövök egy csomó kérdéssel. 😎
-
aram01
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #4480 üzenetére
Hollandiában lakom, és azonnal kellett(holnapra)
Próbáltam magyar kereskedőtől,de az több idő lett volna. Kiváncsi leszek a jó öreg 640xl után milyen lesz 😁
Hol látod a b20-at? -
Maist
senior tag
válasz
rayoliviero #4478 üzenetére
Nincs mit. Én most egy régi stabil Xiaomi.eu-n hagytam a telefont, mert az én programjaimmal problémás volt az újabb kiadású rendszerekkel a GPS. Amíg felraktam, megnéztem milyen, addig jónak tűnt, de a GPS programjaim, amiket használok, ezzel sem voltak jók, így visszatértem a régi mentésemre. Root, camera 2 api bekapcsolás, és google camera, kb. ebben a sorrendben jó lesz.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok 2 kérdésem lenne: szerintetek egy bose qc25-el (androidos kivitel) hogy szólna a telefon? A másik, innen megállapítani hogy én a globált vettem e. 4/64
[link]
Ez lesz az első androidos telefonom, holnap megyek érte az üzletbe.
Illetve lenne még egy kérdésem. LTE mennyire stabil? Osztanám a netet róla 2ipadnek.
Koszonom -
Maist
senior tag
válasz
rayoliviero #4476 üzenetére
Mindegy, már részletkérdés, a lényeg, hogy sikerült, és nyitva van várakozás nélkül.
-
rayoliviero
veterán
Újból megcsináltam úgy ahogy írtad és most jó lett, el sem hiszem, hogy nem kell várnom. Nagyon köszönöm.
Plusz én nem tettem fel developer romot. Global stable romon működött a nyitás. Viszont az OEM feloldás nincs bekapcsolva a fejlesztői menüben. És ki van szürkülve, nem engedi bekapcsolni, de a bootloader nyitott.
Vagyis lehet úgy nyitottam, hogy kikapcsolva maradt az oem feloldás. Akkor, hogy tudta nyitni,
-
Maist
senior tag
válasz
rayoliviero #4472 üzenetére
Pontosan úgy próbáltad, ahogyan le van írva? A második fiókot a fejlesztői menüben, ugye nem párosítottad össze a telefonnal? Amit leírtam, esetleg annyival kiegészíteném, hogy a másodikként hozzáadott fiók új, 1 napos regisztráció volt.
-
trebrona
nagyúr
Kértem már a felesleges off hanyagolását, személyeskedést pedig pláne felejtsétek el!
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #4465 üzenetére
360 óra nyitásig.
Ezt nem lehet meggyorsítani valami trükkel?
Ezt próbáltam, de nem működött nálam. Ugyanúgy 360 órát ír.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #4467 üzenetére
Valószínűleg a tok elég merev ahhoz, hogy ne engedje...
Viszont ha visszább tekersz, láthatod, hogy nekem milyen hülyeálló tokom van, aztán mégis ahány vége, annyi féle ívet hajtottam bele... -
-
KFORboy
senior tag
Kis közérdekű infó:
Ne nagyon nyúzzátok, csűrjétek, csavarjátok a telót...Minap kicsit idegből megmarkoltam egy hülye játék miatt (amit persze most is órák óta tolok tovább
) aztán ebéd közben nézem, hogy az asztalon billeg TOKBAN a teló.
Kivettem a tokból és lám, kicsit "megolvadt a kezeim között" a teló.
Szerencsére ugyan ilyen könnyű volt vissza gyúrmázni egyenesbe a dolgokat...Azt én tudom, hogy Kína földfémei nagyon rossz minőségűek, de itt bőszen anyag spórolás is van.
Sejtem, össze tudnám hajtani mint egy füzetet ha akarnám. -
rayoliviero
veterán
A bootloader nyitáshoz muszáj a developer ROM? Mi Mix 2-n nem volt feltétele a nyitásnak, itt egy kicsit bonyolultabb.
És gondolom nem okoz garivesztést a nyitás, ha véletlenül nyitott állapotban kell leadni garanciális javításra?
Plusz a Mi Mix 2-t nyitottam vagy két hete, akkor gondolom jobb ha új Xiaomi accountot csinálok, mivel egy hónapon belül csak egyszer lehet nyitni, ha jól tudom.
-
törölt tag
Nem látom az 5P telefont,a megjelenés july-agusztus és Novembertől lesz OTA. (Szerintem előbb megjelenik)
-
Na voltam a Telenornál, 4/64-es verzió van náluk.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rayoliviero #4458 üzenetére
Beállítások/További beállítások/Adatvédelem/Helyszolgáltatások
-
rayoliviero
veterán
A helymeghatározást hol lehet be- és kikapcsolni e menüben? Ott nem találom.
trebrona: Köszi, jól elrakták.
Még Mi Mix 2 után is tetszik ez a telefon.
-
válasz
kazsmerlaca #4456 üzenetére
Svájc.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lettem tulaja ennek a készüléknek!
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, ha eltűnt a téma ikonom? Hogyan tudom elővarázsolni?
Köszönöm!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #4448 üzenetére
Custom ROM-ban lesz. (Project Treble)
-
-
törölt tag
Meguntam az Oreoval való szívást így visszatértem a Stock MIUI-ra. Türelmesen várok a 10-es változatra+Oreo MIUI Stable illetve az Android P-nél ismét megpróbálom a ROM-bolást.
-
gghrtz
őstag
Helló!
Tegnap megjött a 4/64-es változat. Előtte egy Xiaomi Mi Max-em volt, előtte Redmi Note 3 Plus, Mi 4c, meg a családban van még egy Redmi 4x.Nagyon tetszik a telefon eddig. A gesztusvezérlést imádom, a forma és a méret is tökéletes. Végre van B20 képes telefonom is, ez eléggé hiányzott eddig. A fényerő pazar, a másik telefonomnak kb 450 nites volt a világítása, de ennél a telefonnál most már napfényben is normálisan látom a kijelzőt. Nem tudom mennyire érte meg a 4GB RAM, igazából a fele mindig szabad, hiába van megnyitva egy csomó alkalmazás.
Negatívumként a kamerát tudnám említeni, eléggé low-mid kategória, de fotózni amúgy se szoktam. Eddig 1 halott pixelt is felfedeztem már, de ennyi bőven belefér, nem zavaró. Az ujjlenyomat olvasót én a gyártó helyében lejjebb raktam volna 1-1,5 centivel kb. A Snapdragon 625 is picit többször meg-megreccen a Snapdragon 650-hez képest, de nem zavaró ez sem. Persze az árcédula fényében ezek a hibák elhalványulnak. Ennyi pénzért ez bőven best buy kategória magyar garival. -
-
Pityu.
nagyúr
Olvasgatom mindenhol ezt a romok így meg úgy,most akkor ez hogy van?Ugye nekem még egy okos telefonom volt a samsung j5 ott ugye vannak a frissítések meg pl mikor verzió váltás volt androidba jött a frissítés ás települt.Most itt is ugyan úgy van,vagy magamnak kel feltelepítgetni a frissítéseket?Már bocs a hülye kérdésért de jobb ha tisztába teszem magamban a dolgokat.
-
-
thaifun
újonc
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Telenornál árult telefon 3/32-es vagy 4/64-es? Az oldalukon 4/32-őt írnak, de ha jól tudom olyan nem létezik.
-
topyjo
aktív tag
Vajon az EU verzióra is megjön?
-
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #4428 üzenetére
Kamera javult valamit?
-
kazsmerlaca
senior tag
Na, felraktam. Kicsit mintha jobb lenne a gesztus vezérlés. Mást nem vettem észre...
-
törölt tag
Tölthető a 9.5.9.0 NEGMIFA a MI oldalról!
-
Papamaco
tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy apró gondom,hátha valaki találkozott már ilyennel,hozzá teszem,nem ez az első Xiaomi telefonom.
A problémám az lenne,hogy amióta váltottam a Redmi 5 plus-ra,minden mentésemet szépen vissza rakja,szinkronizálást is végre hajtja, de egyik sim kártyát sem hajlandó aktiválni,elküldi az aktiváló sms-t,majd rövid időn belül kiírja,hogy nem sikerült az aktiválás.
Telefonálni tudok,de bosszant,hogy a régebbi hívások,sms-ek nem jelennek meg emiatt.
Előtte Xiaomi Mi max 2 készülék volt,azon szinte azonnal megvolt az aktiválás (ugyan ezekkel a kártyákkal). -
grafnet
veterán
válasz
gyulazsolti #4401 üzenetére
Ez, nekem sem működött még.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest