- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
msaca01 #6351 üzenetére
Gmailt lecseréltem, az összes lehetséges jogosultságot megvontam a Google szolgaltatásoktól, az összes appot tiltottam, töröltem, vagy le sem töltöttem, ami olyan jogosultságokat kér, ami nem a működéséhez kell.
Persze nem kell, hogy ez zavarjon téged, de cinikusan sem kéne beszélned róla. -
awesomeTOAD
csendes tag
válasz
msaca01 #5332 üzenetére
Én is mindig visszatérek MIUI-ra, bár ez a pixel jobban bejön, mint pl. a lineageos. Az animációk, a felület kinézete kellemesebb a szemnek, mint más AOSP alapú romoknál, és még a gesztusvezérlés hiányát is meg tudtam szokni (a home gomb animációját imádom
). Igazából azért váltottam, mert a ramkezelés MIUI alatt egyszerűen szörnyű volt (kikapcsolt optimalizálás mellett is).
-
awesomeTOAD
csendes tag
válasz
msaca01 #5329 üzenetére
Szia, én kipróbáltam. Szerintem marad is a telefonon, érezhetően gyorsabbnak tűnik mint a miui. Antutuban 79500 valamennyit gurított, miután már belaktam. Buggal jelenleg még nem nagyon találkoztam, az üzemidő kb. olyan mint MIUI alatt, de lehet jobb is. Az ujjlenyomat olvasóval nem vagyok egyedül kibékülve. Sokkal többször hibázik mint MIUI alatt, bár lehet, ha nem lenne ilyen batárnagy tokom és normálisan rá tudnám rakni az ujjam, jobban működne. Mindenesetre a MIUI jobban működött ezen a téren.
-
gombasm
aktív tag
válasz
msaca01 #5292 üzenetére
"az email kliensben nincs push szinkronizálás"
Ez biztosan nem így van. Jelenleg az utolsó eu romon vagyok (04.26.), abban is megvan, előtte is megvolt, a kínai dev -ből sem hiányzik.
Én is szeretem a MIUI e-mail kliensét, mindig ezzel állítom be a céges levelezésemet. A push még sohasem hiányzott, pedig volt/van pár Xiaomi telefonom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
msaca01 #5292 üzenetére
A JX's Dump the Trump Rom felejtős. Nálam megint nyomja a beállítások hibaüzenetet, például ha ki akarom tenni a Today Weather widgetet. Nem is engedi kitenni.
Viszont a Pixel ROM tudja az Always On Displayt. És a VoLTE ki van írva az értesítési sávra, hívás esetén nem vált át 4G-ről 3G-re, viszont az nem írja ki, hogy HD hanghívás. Nem tudom, hogy Pixel romoknál ki kell-e írja minden esetben. De ha nem vált át 4G-ről 3G-re, akkor elvileg működik a VoLTE. És nem feltétele a Samsung és Apple telefon, mert Telekom topikban van aki Huawei készülékkel tudja használni a VoLTE-t.
Kijött a Masik 2.0: van gesztusvezérlés, újraindítás recovery mode-ba, és az aromában ki lehet választani, hogy milyen gyári alkalmazásokat töröljön ki (böngésző, iránytű stb.). Ez nagyon ígéretes ROM idáig.
Csak VoLTE és Always On Display kellene és akkor tökéletes lenne, de ez egyik sem lesz úgysem MIUI romban. -
rayoliviero
veterán
válasz
msaca01 #5290 üzenetére
Nekem az első változattal az volt a gond, hogy újraindítás után a beállítások leállt mindig azt a hibaüzenetet dobta a telefon. Mondjuk ezt a fejlesztői menüben ki lehet kapcsolni. De akkor is zavart, csak hibátlan romot szeretek használni.
A Masik pedig lemerült egy alkalommal 4 óra hossza alatt 40%-ról még aludtam, ezért mennie kell.
AOSP-t nem használok, a Resurrection Remixet szeretem max abból, de ezen a telefonon még nem próbáltam. A Pixel Experiencre azért kíváncsi lennék, mert valaki azt írta, hogy tud always on displayt, ami nem tudom, hogy igaz-e.
-
trebrona
nagyúr
válasz
msaca01 #5266 üzenetére
Mindent a maga helyén: Melyik okostelefont vegyem?
-
törölt tag
válasz
msaca01 #5144 üzenetére
MIUI alapú custom ROM-oknál is a Masik U kivételével mindegyik hasonlít. Teszek egy utolsó próbát a Masik U-val. Ha nem válik be akkor 9.5.11.0 visszaváltok és várok a 10-re. (Valszeg a Xiaomi.eu csinál majd a 10-ből is,na az lesz a királyság)
2017 novemberében vettem 4X-et,eladtam 2018 márciusában beégés meg sárgulás nélkül,pedig volt használva rendesen)
-
-
rayoliviero
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest