-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Tud valami gyorstöltést (nem QC3, de az 5V/2A-nál több), de szerintem nem éri meg, itt írtam a tapasztalataimról.
-
Dr.NX
addikt
Én 89%-ig szoktam tölteni a telót ezzel.
Battery Charge Limit
Alsó limitre nagyjából 20%-ot mondanék. -
aelod
veterán
Úgy vagyok vele, hogy nekem ez az első telefonom a gyártótól eddig teszi a dolgát, vannak idegesítő dolgai de én ezekkel együtt tudok élni. Ennyi pénzért nem kaptam volna ilyen felszereltségű telefont. Ha nem váltottam volna még mindig az lg g2-t nyüstölném de a napjában 3x töltés már nem volt olyan jó móka...
-
zojjektum
őstag
Azért eret vágni nem kell. Megvannak ezek másik telefonnál is legyen az olcsó vagy drága. Nekem a huaweinél, nejemnek samsungnál voltak anomáliák, de haver s7-es telefonját vihette kibontás után cserélni, mert nem talált térerőt semmilyen simmel. Másik 3 millió meg használja minden gond nélkül.
-
aelod
veterán
telefonálásnál, amikor felveszem és a fülemhez emelem a telefont, biztos, hogy kikapcsolja a képernyőt, de az utóbbi hívások közben szinte kivétel nélkül sikerült valahogy a hívástartást benyomni.
Ez nálam mindennapos. Én úgy oldottam meg, hogy ha telefonálok akkor lekapcsolom a kijelzőt. Azóta megszűntek ezek a gondok.
A képekről annyit, hogy nekem is életlenek, szinte sosem talál fókuszt. Azt vettem észre, hogy ez főleg rossz fényviszonyok között jön elő. [link] itt van egy két kép amit a telefonnal lőttem.
-
gemini
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest