Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Köszi a tesztet, természetesen a hétvégi forduló eredményét is elolvasom, de az első kör is kielégítően bizonyította, hogy ez az EBBG / BOE téma inkább vihar a biliben. Ráadásul nekem 2 dolog is tovább enyhíti a fehér megjelenítésének különbségét:
1) Motorola Razr i-m AMOLED volt, ennél szoktam hozzá az inkább sötét témák/app-színvilág használatához. Mondhatnánk a Beállításokat, de nekem egy téma miatt az sem fehér, alig látok fehéret huzamosabb ideig (talán a böngészőben honlapok szövegének háttereként).
2) Fél tucat alkalmazásnál (FBReader, EZpdf, Feedly, BIZ Knights szótár, stb.), ahol gyakori lehetne a fehér háttér állandó Olvasói módot állítottam be még EBBG-n is (ha indul az app mindig átvált), annyival jobban esik a szememnek a számottevően sárgásabb (pergamenesebb), melegebb színvilág. Úgy tűnik, hogy én az EBBG-vel kifejezetten jól jártam
Főleg úgy, hogy ami inkább érdekelt, abban pont nem tapasztalsz érdemi különbséget: a fényerőben. Ez megnyugtató, innentől a téma kipipálva.Akku: 89% -> 19% 2n17h55m alatt, kijelzőidő: 6h0m55s, amiben volt bő egy óra játék is. Nekem ez több, mint kielégítő, még a visszafogottabb élettartam-kímélő használat mellett is. Persze fele ekkora csíkszélességű processzor (pl. SD 625) sokat dobna, de azoknak meg a nagyobb felbontás miatt az erősebb CPU ellenére is gyengébb a grafikai teljesítménye (nem eléggé erős a GPU), ezért nem lett 4 Prime.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi