Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Éééés, én is belefutottam ,hogy a 2. lépésnél azt mondja ez az account nincs a telefonhoz rendelve.
A nyitóhsz-ban leírt metódusból kimaradt az a lépés, hogy a beállítások/ További beállítások/ fejlesztői beállítások/ Mi unlock állapota alatt alul a "fiók és eszköz hozzáadása" gombbal is hozzá kell adni! (A fejlesztői beállításokhoz is ha jól rémik valamire sokat kell klikkelni, de már nem tudom mire, de azt is akkor bele kéne írni!)
Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert 72 órára zárolta a próbálkozást. Szóval valaki átnézhetné azt a leírás, és PONTOSAN leírhatná mit kell tenni, mert ez így túrót sem ér, és a 72 órás tiltás miatt csak szopatás mint segítség egy hiányos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest