Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sose varom meg hogy teljesen lemeruljon , kikapcsolja az elektronika , de szerintem ez evidens felhasznaloi szokas , teny jobb nem feszegetni a hatarokat az akksik teren , mert viszonylag szuk tartomanyban mukodnek optimalisan es tartosan . Navi es a gyorstoltes egyben, az tudja adni az ivet neki ..
DarthFader
Ha stabil romrol van szo ,akkor egy hangom sincs , igy mar elkeseritobb a helyzet .gps76
Amit a lenovoek irnak arra lehet hallgatni , de a gyorsan amortizalodo mobiltelefonoknal kerdes mennyi ertelme van , illetve az is hogy az akkumulator vezerlo fw-be nincs e bele programozva hogy milyen toltottsegi szintnel bontsa az aramkort . Ha tud ilyet a vezerlo aramkor akkor az ember csak ad egy pofont a kakinak ha azt elobb huzza le a toltorol . Amugy a logika azt diktalna , hogy pl lenovoek a sajat jotanacsuknak megfeleloen programozzak a toltesvezerloiket , illetve hasonlo lenne az elvaras az akkmulator gyartok fele is a maximalis elettartam uzemido elereseert. Na ez az amit nem lehet tudni ...Nkboy
Az enyem sokaig birja
, erdekes a tudastarban se leltem errol infot , biztos nincs konszenzus ezen a teren ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, erdekes a tudastarban se leltem errol infot , biztos nincs konszenzus ezen a teren ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)