Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Megoldódott a telefonom kálváriája, volt egy Redmi note 4 3/32es telefonom, Nem tudtam telepíteni rajta mert nem volt jó a microusb panel, és a gombjai sem voltak a legjobbak, nem mai telefon. Vettem egy másik redmi note 4et a jófogásról örültem mint majom a farkának, hogy az jó lesz " azt ígérték a jófogáson hogy igen" Megjött a póstás, átvettem megnéztem, már az gyanús volt hogy be volt kapcsolva, kérte a jelszót. Magamban mondtam milyen jelszót kér ez?! Persze hogy a miui jelszót. "előző gazdijét." Őt megkérdeztem nem tudta. Mondván örökölte, a telefont. Mivel a format és a teljes flash nem oldotta meg a jelszó kicselezését, így fogtam, szét szedtem, és ami a másikba kellett át raktam oda, kellett a microusb panel, egy kábel, ami a telefonon belül volt oldal, fekete kis hosszú izé, miután kicseréltem a rosszat a jóra, láss csodát, rendesen megy a kicserélt microusb panellel az előző telefonom, látja a pc.. Most ott tartok hogy unlockolom majd tolok rá egy android 10et. De bameg...
Most vettem pofont utoljára onnan.. Na mindegy megoldódott a dolog, kicseréltem az újból apanelt át raktam a régibe ennyi. Mintha új lenne. Annak írom akit érdekel
.
Szopóhollandi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- Külpolitika
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...