Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tekknopit
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok telefon guru,nem is szeretnék az lenni, csak kellene egy kis infó hogy most a telefon kuka, vagy esetleg egy kis segitséggel megjavulhatna.Délután óta nem müködik a wifi...csatlakozik de egy internetes oldal se tölt be. Mobiladattal minden oké,átváltok wifi-re és semmi. Csináltam egy rendszer vissza állitást is de semmi. Volt valami az internet szolgáltatással is mert a pc-n sem volt délután net. Modemet,routert ki be dugdostam és jolett. Nem tudom hogy ez közre játszhat-e valamit a telefonnál is.
Bármilyen ötletetek,tapasztalatotok van a jelenséggel kapcsoaltban,szivesen fogadom.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest