-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
válasz
MCiklon #21466 üzenetére
koszi szepen!
ki akarom probalni a MIUIHU romot, mert a mostanival valami nem kerek, a GPS-t meg mindig neha neha eldobja, de egyszeruen nem talaltam logikat benne...regebb dobalta el, aztan factory reseteltem, megadtam minden jogot, akkukimelo mod meg minden, eleg sokat autoztam a hetvegen, nem volt gond, aztan kedden megint dobalta el...ami erdekes, hogy regebbrol csak olyan emlekem van, hogy akkor dobalta el ha nem volt az autoban a google maps-szel parhuzamosan egy zene app is kihangositva, rakuldve bluetooth-on transmitterrel a hangszorokra...most pedig az volt a jelenseg, hogy megy a zene, egyszer csak hirtelen leall, google maps meg mondja, hogy nincs gps jel...a zenelejatszo app le is allitotta a zenet, lehet ha a bluetooth kapcsolatot dobta el, nem tudom, olyankor ha lekapcsolodik, akkor automatikusan leallitja a zenet...ha a zenelejatszon nyomtam egy next-et, hogy ugorjon a kovetkezore, elindult a zene, magara talalt utana a gps...par perc mulva ugyanez, zene elhallgat, nincs gps jel...vartam sokat direkt, nem talalt magara, kovetkezo zeneszamra nyomas, elindul, 1-2 masodperc, gps magara talal...erthetetlen...muszaj egy masik romot kiprobaljak, hogy azzal is ugyanez a jelenseg van-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest