- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A néma az bekapcsolod néma, kikapcsolod akkor nem. A csendes üzemmód időzíthető, és kivételezhető. Például beállítható, hogy 23 és 7 óra között legyen csendben, de a családtagok hívásai kicsörögjenek.
Nagy bánatom az a Q töltési hang, némításnál nincs, de (szerintem hibásan) csendes üzemmódban van, úgyhogy jó dolog ha elfelejti az ember, és akkor dugja rá vagy húzza le a töltőt ikor mások alszanak akkor óriásit kolompol.Egyébként nem is értem az egészet hogy minek kell zajongani, általában ott szoktam lenni mikor rádugom vagy lehúzom a töltőt, és figyelmeztető ordítás nélkül is tudok róla.
-
Jajj, vedd már le azt a fóliát, azt nem arra tervezték, hogy azzal használd a telefont. Iszonyatosan rontja a képminőséget meg a betekintési szöget.
(#503) xhege: nem biztos. Attól függ, hogy merre lakik és milyen szolgáltatónál van. Vodafone-nl oké a B20 nélküli változat, mert ugyan nem lesz 4G, de 3G igen. A másik kettő szolgáltatónál meg egyre több helyen csak 2G és B20-as 4G van, vagyis könnyen ragadhat 2G-n, ha nem B20-as a telefon. Persze ha csak telefonlásra használja, akkor oké, de akkor meg minek okostelefon?
-
Flashget
félisten
Nekem a redmi1s-re javasoltak másik romot felrakni így került fel a CM valamelyik verziója. Valóban abban erősebb volt valamivel a rezgés meg tetszett is volna a gond az volt csak, hogy minden fenn volt MI tárhelyen oda meg CM rommal nem lehet hozzáférni.
Nem tudom mi az oka, hogy így tervezték, lehet akksi kímélés szempontjából. -
Flashget
félisten
Google drive-ot használok felhőnek, képeknek Google képeket, ez eddig bevált,
Csak ha valaki a tel. számokhoz fényképet is használ, hogy lássa ki hívja pl. mint én
az kénytelen MI fiókot is használni, mert a képet az említett tárhely lekicsinyíti. MI fiók meg teljes képernyőn adja vissza.
Menteni mindig több helyre érdemes akkor tuti nem veszik el.
Egyik megoldás a MI fiók ide elmenthető minden képekkel együtt.
Másik megoldás, hogy végzel egy backupot (mentés eszközre, ilyenkor a MIUI mappába kerül a mentés a backup/allbackup) és ezután a teljes MIUI mappát elmented PC/laptop vagy lemezre. Fénykép, videó kivételével minden mást elment ilyenkor a beállításokat is.
Az ilyen mentéseket frissítések előtt ajánlott elvégezni. -
Flashget
félisten
5gb tárhely én oda pakolom a fényképeket, mobilnak a beállításait ami a háttérképet, nyitó oldalt stb. jelent meg a letöltött progikat. Mert egy fw csere után vagy tekjes törlés után hamar visszalehet állítani mindent.
MIUI mappa mentése PC/laptopra alapból kötelező egy na adj isten krah miatt vissza lehessen állítani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest