- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Flashget #3070 üzenetére
Lekapartam késsel az átalakítót így belemegy az itthoni konnektorba, faliba nem merem dugni csak hosszabbítóba, mert kipiszkálni egy rémálom.
Közben felraktam a TWRP-t és a kra1o5 féle CM-et.
Balika011 egy másik topicban panaszkodik hogy szar a kernelforrás első fordítás után nem adott képet, mókolnia kellett valamit, végül fordított magának egy CM-et, egyelőre wifi meg mobilnet támogatás nélkül, azt írta hogy fog fejleszteni a telefonra a kijött kernelforrás alapján de vagy 1 évig nem hozza nyilvánosságra annak a rom-nak a forrását amit majd csinál. Ez az igazi "közösségi" hozzáállás, olyan magyaros, sajnos külföldi fórumokon sem láttam hogy ráugrottak volna a forrásra, elkeserítőHa ez még 1 hónapig így marad azthiszem érik a wp-re váltás... Vagy kéne egy crowfunding hogy dazozoo-t aki a G300-ra fejlesztette a CM rom-ot felbéreljük hogy csináljon egy jó kernelt és CM-et(kis fogyasztás lassú merülés) a Redmi-re, ő a G300-nál felállított egy rendszert és egy szerver napi szinten ontja a cm-nightly buildeket G300-ra, és persze a forrás is nyilvános, bár sajnos mostanában állítólag nincs ideje fejleszteni, de egy kis pénzmag talán segítene és lenne egy korrekt modderünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest