- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3017 üzenetére
Beállítások, nyelv és bevitelnél ha csak 4 nyelv van felsorolva (két kínai, angol, és a magyar), akkor az a Vagyula 45. MiCloud-dal lehetne küldeni MIUI felhasználók között ingyen sms-t elvileg, ezt írja ki. Én nem regisztráltam, nem szoktam sms-t használni, és MIUI-t használó ismerősöm sincs.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bob Kelso #3011 üzenetére
Az első 3-4% töltés vesztés az gyorsabb a szokásosnál.
Amikor töltőn van a teló és eléri a 100%-ot, lekapcsol a töltés, de nem kezd el újra rátölteni, a töltöttség valójában lassan csökken 2-3%-ot pár óra alatt, de a kijelzés az marad (hogy a felhasználó ne kezdjen el aggódni emiatt).
Amikor lehúzod a töltőről, akkor nem azonnal ugrik az aktuális töltöttségre, hanem pár perc alatt kerül szinkronba a kijelzett és a belőleg nyilvántartott érték. Legalábbis én ezt olvastam ebben a témában és az én készülékem is így működik.
Egész éjjel töltve, amikor reggel vettem le a töltőről, 5%-ot is tudott merülni pár perc alatt (aztán lelassult). Ha délután töltöttem és a 100% elérése után azonnal lecsatlakoztattam a töltőről, akkor nem volt ez a gyors esés az elején. -
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3011 üzenetére
Az első 10-15 töltési ciklus után éri el a névleges kapacitását az akku. Mobilnettel, főleg böngészésre használom a telefont 3G-n, átlag -20%/óra az akku fogyása. Ez szerintem elég jó, eddigi Galaxy nexus-om ugyanígy használva 30-35%/órát is képes volt merülni. Én eddig 1 hónap alatt egyszer tapasztaltam, hogy újraindult csak úgy zsebben, nem kell aggódni különösen rajta. Én igazából le szoktam venni a PIN kódot, így újraindul szépen, aztán kész. Hívás/sms megjön természetesen, de a gmail app elég random jelez vissza, hogy jön mail, igazából azt nekem gyakran bezárja a háttérben, így olykor úgy értesülök az új levélről, ha manuálisan ráfrissítek a beérkezett üzenetekre. Vagyula 45-öt használom egyébként.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bob Kelso #3009 üzenetére
Intenzív használattal a 3% 10 perc teljesen normális érték.
Legalábbis nekem CM11 alatt tud ilyet (1 óra navigáció, GPS és mobilnettel, állandó kijelző 15%-on) óránként 20% merülés, teljesen jó.
Készenlétben kikapcsolt wifi+mobilnet, (hívások fogadására alkalmas állapot, nem rep. mód), 24h alatt merül 10%-ot. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Bob Kelso #2966 üzenetére
Igen
Amit letöltésvezérlő kedves fórumtársunk irt jó, de ott fogod találni, hogy mit jelenítsen meg és akkor nem a gmail fiókot fogja használni hanem akár a simet. Lesz még pár meglepi mire rákapsz az ízére
Tárcsázó(telefon)-Beállítások(tudod bal lent az a nem világító piros 3 vonal egymás felett
) Névjegy (névjegy megjelenítés) Névjegy kijelzése (névjegyek megjelenítése)
Valószínűsítem, már te is a 45 rommal kaptad a Edigitől
-
Flashget
félisten
válasz
Bob Kelso #2963 üzenetére
A régi telefonon lévő számaimat hogy tudom átmásolni? Áttettem a SIM-et, amin a számok vannak, de csak a gmailes kontaktjaimat látom (amit viszont nem akarok látni, mert nincs rá ott szükség), nem találok olyan opciót, mint a régiben, hogy megmondhatom, honnan vegye a névjegyeket. Tényleg nincs ilyen vagy csak én vagyok vakegér?
Nem vagy vakegér csak tanulod az Androidot mi meg a MIUI-t amit majd Te is ezután fogsz megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest