- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
kombusz17 #3609 üzenetére
Nagy bele fizikailag. Külső töltő beszerzését akkuval javaslom, ettől az eladótól vettem, gyári, bontatlan volt az áru. [olx.hu]
Egyéb termékeit meg kell nézni, ott a töltő is. A csere akkuval hardcore használat mellett is végig lehet csinálni egy napot, és nem kell töltőre tenni a telefont soha, hiszen a külső töltőben mindig lehet tölteni egy akkut. Kényelmes, jó megoldás szerintem, nekem bevált. Hátlap is jól bírja a kb. napi egy levételt, semmi gondja. -
Maist
senior tag
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Csak a tisztánlátás/megnyugtatás miatt: Több kártyával rendelkezem, Telenor, T, Voda, Blue mobile. Ezek közül az IMEI hiányos 2-es helyen csak a Telenor kártyájával van baj, a többi OK. A Telenor csak az 1-es helyen szeret lenni. A 2-es helyen is talál hálót, mutatja is 2 másodpercig a térerőt, majd (gondolom a szolgáltató) a 2-es helyen (gondolom szoftveres okokból) nem létező IMEI miatt ledobja a hálózatról a kártyát. Ennyi végülis a hiba, amit a már linkelt programokkal a Miui fórumon leírtak szerint meg lehet oldani. Az persze más kérdés ki elég bátor az IMEI számot piszkálni a mai világban? Én nem, az biztos, így a Telenor kártya az 1-es helyre berakva. Aztán gondolom a V6 esetleg ezt megoldja, és valahogy bele/visszaírja az IMEI-t a 2-es helyre.
-
Maist
senior tag
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3021 üzenetére
Köszönöm! Azt hol olvastad, hogy custom rom-nál el tud menni az IMEI a 2-es helyen? Nekem is ilyen gondom lehet, használtan vettem a telefont, és gondolom már valaki rakott rá rom-ot, mert invalid imei szokott kiírva lenni a 2-es helynél. Telenor nem is megy a 2-es helyen, más viszont igen.
-
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3017 üzenetére
Beállítások, nyelv és bevitelnél ha csak 4 nyelv van felsorolva (két kínai, angol, és a magyar), akkor az a Vagyula 45. MiCloud-dal lehetne küldeni MIUI felhasználók között ingyen sms-t elvileg, ezt írja ki. Én nem regisztráltam, nem szoktam sms-t használni, és MIUI-t használó ismerősöm sincs.
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3013 üzenetére
Köszönöm. Az alapsáv verziót a telefonról menüpontban meg tudnád még nézni/screenshot-ot beszúrni esetleg? A kamera modul az adott helyre csak ragasztva van a helyére, ott előfordulhat ez a kis elcsúszás, emiatt nincs pont középen.
-
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3011 üzenetére
Az első 10-15 töltési ciklus után éri el a névleges kapacitását az akku. Mobilnettel, főleg böngészésre használom a telefont 3G-n, átlag -20%/óra az akku fogyása. Ez szerintem elég jó, eddigi Galaxy nexus-om ugyanígy használva 30-35%/órát is képes volt merülni. Én eddig 1 hónap alatt egyszer tapasztaltam, hogy újraindult csak úgy zsebben, nem kell aggódni különösen rajta. Én igazából le szoktam venni a PIN kódot, így újraindul szépen, aztán kész. Hívás/sms megjön természetesen, de a gmail app elég random jelez vissza, hogy jön mail, igazából azt nekem gyakran bezárja a háttérben, így olykor úgy értesülök az új levélről, ha manuálisan ráfrissítek a beérkezett üzenetekre. Vagyula 45-öt használom egyébként.
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3008 üzenetére
Azt meg tudnád nekem nézni, hogy a beállítások, a telefonról, állapot, sim állapota menüpontban kiválasztva a sim kártyákat egyesével ott is mindkettőnél ugyanaz az imei van kiírva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest