- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
válasz
Bile Demon #3211 üzenetére
Eddig csak képről láttam ilyet, ott úgy nézett ki, hogy nem nagyon kombinálják az anyagokat.
De el tudom képzelni, hogy gondoltak az árnyékolásra, és a linkelt hátlapon nem csupán dísz az alsó és felső rész "elválasztása". -
válasz
Bile Demon #3162 üzenetére
Persze Kra1o5 alatt nincs gond a play-jel ez biztos. Syhost ROMja alatt annál inkább mivel ő kínai és ott a play tiltott így nyilván nem tudka kitesztelni hogy működik. A gond csak annyi hogy a legtöbb appnál nem látszik az ikon+képek a playben, csak a szöveg, de le is gyalultam most a Syhost-ot, és visszatettem MiRecovery-vel a vagyulát, remélem így felrakva bugmentesebb lesz mint amikor twrp-vel raktam fel.
Akku merülésben a syhost rom kb ott van mint a vagyula, a syhost romban csak kínai/angol billenytűzet van mert valamiért kiszedte a CM-ből az aosp billenytűzetet. -
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #3162 üzenetére
Így van vagy telepíti a AnySoftKeyboard appot + magyar billt hozzá és akkor magyar klavin lehet írni.
-
válasz
Bile Demon #3159 üzenetére
Akkuidő egyébként syhost romjával sem tünik jobbnak mint a v45, de sokkal pörgősebb mint a gyári. Ami egyedüli zavaró tényező hogy a play-ben sok app-nál nem látszik az ikon meg a képek, lehet ezért teszek egy próbát kra1o5-el is. Gondolom syhost nem tudja kitesztelni hogy a play jól működik e hiszen az kínában tiltott. Érdekes még syhost CMjénél hogy a google-billentyűzet-et
nem engedi felrakni a playról hogy az a telefon országa miatt nem lehetséges. Mondjuk találtam a playen más aosp billzetet ami felment, ugyebár syhost CMjében csak kínai angol billzet van, de a menü és a felület tudja a magyar nyelvet. Hogy az ota update miért nem ment arra van egy tippem: inkompatibilis a twrpvel cwm-et kell használnod hozzá.
Balika011 CMje is jó lenne ha működne az FM rádió, de sajnos még a preview 2-ben sem megy -
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #3032 üzenetére
Igy van nem a telo hibaja anno a galaxy ace i verzioja volt erzekeny ha vacak rom ment fel eltunt az imei es csak buveszkedes aran lehetett visszahozni
-
válasz
Bile Demon #3025 üzenetére
Hát ez azért nagyon gáz!! Nehogy már egy recoveryből feltett custom-rom tól elmásszon az IMEI
A fene enné meg, most ettől is retteghetek. Ez a teló lehet hogy mégsem olyan jó mint amilyennek itt a fórumon feltüntetik. G300-ra pakolhattam le föl a rom-okat és mégsem mászott el az IMEI. Most ha felrakom a CM-et akkor is elmászik? Valaki ellenőrizze már az IMEI-t akinek CM van fenn. -
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #3008 üzenetére
Edigitaltol vettem en is meg oktober vegen es a kaparos sorsjegy meg ep volt. Lehet itt olvastak mire valo azota csekkoljak, hogy eredetit adnak el vagy sem. Megnezheted magad is valoban megneztek xiaomi oldalan, hogy eredeti.
Az ehhez szukseges 20 db szamot jelento kod sor nem sok koze van a garanciahoz. -
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3021 üzenetére
Köszönöm! Azt hol olvastad, hogy custom rom-nál el tud menni az IMEI a 2-es helyen? Nekem is ilyen gondom lehet, használtan vettem a telefont, és gondolom már valaki rakott rá rom-ot, mert invalid imei szokott kiírva lenni a 2-es helynél. Telenor nem is megy a 2-es helyen, más viszont igen.
-
Bob Kelso
csendes tag
válasz
Bile Demon #3015 üzenetére
Hümm, hát ez már nem a jó régi mobil-világ...
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3013 üzenetére
Köszönöm. Az alapsáv verziót a telefonról menüpontban meg tudnád még nézni/screenshot-ot beszúrni esetleg? A kamera modul az adott helyre csak ragasztva van a helyére, ott előfordulhat ez a kis elcsúszás, emiatt nincs pont középen.
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3008 üzenetére
Azt meg tudnád nekem nézni, hogy a beállítások, a telefonról, állapot, sim állapota menüpontban kiválasztva a sim kártyákat egyesével ott is mindkettőnél ugyanaz az imei van kiírva?
-
Bob Kelso
csendes tag
válasz
Bile Demon #3010 üzenetére
Nem használtam intenzíven, laptopról töltöttem, majd lehúztam onnan, amikor feltöltött és békén pihent az asztalon. Akkor nyúltam hozzá, amikor a logót megláttam rajta.
Amúgy, amikor lemegy alvó módba, akkor azért az smsek és a hívások megjönnek?
-
válasz
Bile Demon #2994 üzenetére
https://github.com/MiCode/H1S_kernel
[link] -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Bile Demon #2994 üzenetére
Ezzel bizonyították, hogy nem hazudtak!
Remélem, mihamarabb jön Mi3-ra is!
-
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #2810 üzenetére
Ez nem csökkenti az órajelet, hanem fixálja, hogy ne vegyen vissza belőle. Mondhatni a proci limietet iktatja ki.
Viszont jobban melegszik cserébe nem szaggat a játék mint e nélkül. -
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #2807 üzenetére
-
nash2
tag
válasz
Bile Demon #2786 üzenetére
Hát szerintem meg leírt jelenség nem normális, de kernel forrás hiányában jelenleg be kell érni ezzel. Rohadt gyorsan merül, kb. 2x gyorsabban mint ahogy kellene, mindegy hogy alszik, vagy fut-e rajta valami. Én is észrevettem hogy két mag pörög rajta max. órajelen, ha kell, ha nem. CM11-re épülő romok meg mind bugosak, mivel a kernel forrás még csak most lesz nyilvános, legalábbis az ígéretek szerint. És amíg nincs kernel forrás, addig rendes kernelt, így rendes OS-t sem lehet fordítani rá....
-
syler123
veterán
válasz
Bile Demon #2786 üzenetére
Normális.
-
válasz
Bile Demon #2780 üzenetére
Vagy rakj fel cm-et, állítólag az jobb, és 4.4.4-es.
-
válasz
Ha nem elég a memória, akkor ott
a honor 3c, de isten őrizz az mtk-s gpstől! Ilyen hektikusan működő bizonytalan gpst ami az mtk rendszercsipekbenvan, nem kivánok mégegyszer hiába a 2gb ram a honor 3c be én mégis inkább a snapdragonos telók felé hajlok, meghát itt glonass is van, amit a most forgalomba levő mtk s gépek kb 99% a hírből sem ismer. Vagy átnyergelhetsz wp-re ami talán jobban kezeli az 1gb ot, de cserébe teljesen fapad, és az appok is azok. -
bosmajor
tag
válasz
"Szeretnék olyan sávot (Google Widget?) az indítóképernyőre: bal oldalt Google felirat, jobb oldalt mikrofon. Mi ennek a neve?"
"Google keresés" widget
-
Bass
addikt
válasz
Használja az csak nem látod illetve a rendszer. Nem kell foglalkozni mennyi a szabad ram,a teló megy,hiányát nem érezni,az igaz hogy 3 fullos game nem fér el benne
de annyi baj legyen
Amíg megy a teló normálisan addig ne foglalkozz vele ,amit keresel az meg az állandó keresősáv.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Bile Demon #2726 üzenetére
Valamilyen ertesitesed van. (whatsapp, viber, letoltott kep, stb.)
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #2721 üzenetére
Ha agyari launchered van fent akkor kint kell lennie egy ikonnak aminek az a neve.
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #2719 üzenetére
Letoltes ikon majd nincs korlat es mar jon is mobilneten a cucc :-)
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #2714 üzenetére
Nekem alapbol online-n van az egyes slotban telenor a kettesben voda csucsul es semmi gondom.Lehet a tarhely jeloles forditasi hiba is de ezt nalam tobb telo is produkalta mar ami ugymond nem "full kinai" :-) Lecserelted a launchert? Nekem gyarinal nincs akadas ha a programok kozt keresgelek,igaz nekem kint van minden mert a gyari launcherrel nyomom es sok minden mappakba van rendezve.
-
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #2687 üzenetére
1-es helyen van csak 2 és 3G a 2-nél csak 2G.
-
maczera
aktív tag
válasz
Bile Demon #2666 üzenetére
A kijelzőt dragontrail üveg védi ami állítólag egy paraszthajszálnyival jobb, mint a Gorilla Glass class 2. Lehet hozzá "tempered glass" 9H és 11H keménységű védőüveg fóliát is kapni. A műanyag fóliát felrakni sem tudom rendesen, de a "fogását" sem szeretem.
-
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #2669 üzenetére
a MIUI-val volt már doldog? mert ha nem lehet kellemes meglepetésben lesz részed.
-
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #2666 üzenetére
A xiaomi név egyre jobban terjed underground és kezd az emberek szeme kinyílni, hogy ne szopják be a samsung, sony stb. pr. hadjáratot, fele annyiért megkapják ugyanazt tudó mobilt, na meg a szolgáltatók rabigáit sem kell elviselni...addig vegyél amíg még kapni.
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #2664 üzenetére
V6 jon ra,karcallo uveg normal napi hasznalat eseten nincs szukseg extra vedelemre ,persze ha homokbanyaban tok nelkul hadznalod akkor valami foliat tegyel ra de amugy birja meg az ollos tesztet is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest