- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Criminal017 #2683 üzenetére
Igen, őket találtam csak én is. Megrendelem tőlük.
Kolondrum Feljebb írtam, hogy csak hazai rendelés érdekel mert sürgős lenne.
-
válasz
Criminal017 #2681 üzenetére
Nem baj, köszi.
A 10000-es mellett döntöttem amit Kolondrum is tesztelt.
Megbízható helyet tudnátok ajánlani ahol megrendelhetem? Kínát stb hagyjuk, csak hazai rendelés érdekel. -
-
-
Rég voltam ezen a fórumon és nem olvastam vissza. Melyik xiaomi power bank a befutó most? Vennék egyet, és legalább 10000mAH-s kell. Láttam, hogy van 16000-es is, nem biztos, hogy szükségem van ekkorára de nem zárkózom el tőle.Köszi.
-
Látom, hogy ez a 10000 mAh-ás nagyon kedvelt. 16000mAh-t nem használ senki? Nagyon nagy darab kézben tartva?
-
Igen, van benne led, de a töltés vége felé nem kezd el pislogni hanem egyszer csak kialszik.
A töltőmre visszatérve: Az jó megoldás lenne amit mondasz, de az enyém az a fajta amelyik nem külső tápos hanem be van építve.
Bár azt bevallom, hogy még nem is figyeltem, hogy ehhez lehet e külső tápot csatlakoztatni. -
-
A "normális" modellekhez (az egyszer használatos kínai modelleket most hagyjuk) nincs ilyen, hogy modell mellé becsomagolt külön töltő. Aki modellezik annak mindenkinek van otthon spéci töltője, én imax b6-ot használok. De ezek otthoni, hálózati töltők.
Viszont vannak egyszerűbb mini drónjaim amihez szintén nincs külön töltő, viszont ezekhez adtak usb kábelt. Ezeket csak usb-ről lehet tölteni mert beépített akkusok. Természetesen ezekben is lipo akku van, és csupán 200 mAh-sak. Az usb kábel amit adtak hozzá valószínű, hogy eltér valamiben a hagyományostól, mert vaskosabb a csatlakozója mint egy hagyományos kábelnak. A leírás azt írja, hogy számítógépről kell tölteni. Én ha jól tudom akkor kb 0.5A jön ki egy ilyen csatlakozóból. Ezért nem merem rárakni egy ilyen powerbank-ra ezeket a kis kütyüket. Azon gondolkodom, hogy olyan powerbankot kéne néznem amin lehet állítani a kimenő áramerősséget. Ha van ilyen -
Köszi a választ, bár az utolsó mondatodat megtarthattad volna magadnak.
Egyébként nem is a telefonakkut féltem a legjobban hanem terepen modellakkut akartam leginkább tölteni vele.
Egyébként attól függetlenül, hogy " minden annyi áramot vesz fel maximum, amit tud" tuti, hogy nem tesz jót ezeknek a kis akkuknak, de még a nagyobbaknak sem. Ez nem tud csepp töltést sem. 2 amperrel "bombázni elejétől a végéig bármit is..... Na mindegy, én kérdeztem úgy hogy nem okoskodom tovább. -
A 10000 mAh illetve 16000 mAh töltőnél is a max kimenő áramerősségnél 2A írnak. Valójában mennyi jön ki?
A másik kérdésem: Ha van egy adott telefontöltő amiből 1A jön ki és a gyártó nem javasolja , hogy nagyobb áramerősségű töltőt használjunk a készülékhez akkor mi van? Akkor nem használhatok hozzá ilyen külső powerbank-ot?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest