-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
Lazsabazsa #6932 üzenetére
Nekem is sokat szórakozott az ébresztőm, bár nem így. Nekem nem akart felugrani reggelente az ébresztő ablaka, kész tortúra volt szundizni. És a napközbeni ébresztők meg jók voltak. Szóval a miui 11 érkezésekor full gyalu és tiszta telepítés. Azóta rendben van minden.
Ja, bocsi, előtte még olyasmik is voltak, hogy szólt a beállított hang meg a természet hangok is egyszerre. -
vegyszer
addikt
válasz
Lazsabazsa #6930 üzenetére
Nővérem Redmi 7-je hasonlókkal küzdött. Bár neki az ébresztő volt néma, és nem is rezgett közben (na erre ébredj fel). Telepítettem egy külső appot, a Timely-t, és azóta rendben ébreszt. Valószínűleg valamelyik mély szoftveres rétegben sikerült a hibát elrejteni, igen bosszantó.
Akkor se marad meg a csengőhang, hogyha külső appal mondod neki, hogy alkalmazás csengőhangként? Általában van ilyen opció a legtöbb médialejátszóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged