- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
farkas-j #8880 üzenetére
" ... így pl egyszerűbb a megosztott filmek lejátszása is."
De, ehhez, hogy kapcsolódik a TC (+lan plugin)? Nem a player-nek kell támogatni a hálózati kapcsolatot? Másképp: ha utóbbi csak lokális állományokat képes megnyitni, akkor hiába látja a TC a desktop géped.RTL: korábban azt írták, hogy légegérrel megy, de van Kodi addon (tudom ezzel nem vagy kisegítve
Egyébkét mi a gond vele? Nem megy? Fel sem települ?
#8881 toto0569
Én is úgy tudom, hogy mennie kellene, de életemben nem próbáltam.
Van az a 3,5"-es csati, ami egyszerre analóg jack és Toslink. -
toto0569
addikt
válasz
farkas-j #8880 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy ilyen Xiaomi mi boxot.
Szerettem volna telefonról audió zenét (Flac) átküldeni a sztereo erősítőmre,de nem jövök rá,hogy lehet.
Hiába dugtam sztereo 3.5 jack dugót hátra nem jön ki rajta hang semmiről sem.
Szeretném úgy is használni mint egy audiocast-ot.
Ez valamilyen módon lehetséges? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
farkas-j #8867 üzenetére
"Utána manuálisan átcsatlakoztattam az ASUS router 5GHz-éhez és kapásból csatlakozott."
Engedélyt kapott a Xiaomi router-től egy "alacsonyabb rangú" router-hez való csatlakozásra.Egyébként tényleg érthetetlen és vicc kategória.
Fájlkezelő / TC: nem tudom honnan és milyet próbáltál, de szerintem működnie kellene (legalábbis én mintha tettem volna fel már rá).
Próbáld meg feltenni az Aptoide TV-t, és onnan, vagy innen az "armeabi-v7a"-sat.
Én egyébként a MiXplorer-re esküszöm (telefonon, tablet-en, box-on). Mindent (is) tud, és ingyenes, reklámmentes. Persze ez alapvetően nem Android TV-re van kitalálva (ahogy egyébként a TC is), de még légegér nélkül is elég jól el lehet vele navigálni. -
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #8866 üzenetére
Beüzemeltem accespointként a Xiaomi Mi router 3-at, vezetékesen kapcsolódva az ASUS routerhez. Láss csodát egyből kapcsolódott a box hozzá 5GHz-en. Utána manuálisan átcsatlakoztattam az ASUS router 5GHz-éhez és kapásból csatlakozott.
Utána ahányszor csak próbálom mindig gond nélkül csatlakozik az ASUS routerhez.
Ez jelenleg akkor is fenn áll, tehát gond nélkül kapcsolódik, ha le van kapcsolva a Xiaomi Mi router 3 és áramtalanítás után újraindítom a boxot. Hogy az öröm azért ne legyen teljes, a másik ASUS routerhez ami accespontként működik, még mindig nem csatlakozik, pedig annak a WiFi-je hajszál pontosan ugyanúgy van beállítva mint a fő routernek.
Nem értem, hogy mitől javult meg az ASUS routerhez való csatlakozás és miért nem csatlakozik a másik ASUS-hoz? Számomra ezek érthetetlen dolgok, és utálom ha valamire nem találom a logikus magyarázatot! Nagyon kíváncsi vagyok, ezek után lesz e még gond az 5GHz-el?Lenne még egy kérdésem. Nem találtam normális (nekem tetsző) fájlkezelőt, így megpróbáltam feltelepíteni a TotalCommandert. Sajnos nem sikerül. Hogyan lehet valami trükkel ráerőszakolni ezt a fájlkezelőt (és egyáltalán más appot amit hivatalosan nem támogat)?
-
Imi1981
veterán
válasz
farkas-j #8861 üzenetére
A csatornákkal próbálkozz hátha. Sokszor van, hogy nem tetszik neki bizonyos csatornák. Nekem is volt Asus ac 65p de akkor pont lan-on csatlakozott a mi box s - re így nem tudom hogy viselkedett volna.
Xiaomi ax3600 routerre tökéletesen csatlakozik 5ghz-ra az tuti mert azt használok. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
farkas-j #8852 üzenetére
" ... accespoint-ként van konfigurálva, hogy mindenhol tökéletes legyen a lefedettség."
Az access point-ként használt router-en ugyanaz az SSID-ja mindkét hálózatnak (2,4 Ghz & 5 Ghz), mint a másikon? Amennyiben igen, próbáld meg másik SSD-val. Vagyis pl.:
• azenkicsihalozatom_router
• azenkicsihalozatom_router_5G
• azenkicsihalozatom_ac
• azenkicsihalozatom_ac_5G... vagy megpróbálhatsz egyeztetni cyber86-al, mert szerencsédre hasonló router-e van, mint neked.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
farkas-j #8848 üzenetére
" ... az 5GHz-es WiFi-re 10-ből 9-szer nem hajlandó csatlakozni ... "
Bocs, de nem teljesen világos. Most azt szeretnéd, hogy csak az 5 Ghz-es wifi-re kapcsolódjon? Mert akkor a 2,4 GHz-es wifi-t egyszerűen "felejtesd" el vele." ... pedig 2 elérési pont is van ... "
2db 5 Ghz-es (van egy jelerősítőd?) vagy 1db 2,4 Ghz-es és 1db 5 Ghz-es?Én a 2,4 Ghz-et a helyedben a box esetén elfelejteném. Sajnos köztudott, hogy bizonyos csatornaszám (fejből most nem vágom) a 2,4 Ghz-et nem látja. Ahol látná ott pedig általában (főleg ha társasházról beszélünk) nagy a "nyuzsi". Szóval, 5 Ghz ... nálam épp a 44-es csatornán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged