- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Akárcsak az HBO Max esetén, most is feltenném a kérdést: Kodi alatt próbáltátok?
Tudom-tudom, hogy mennie kellene - legfőképp a natív app-ból - de ha nem megy? Érdemes a szolgáltatóra várni v. feltenni a Kodi-t és - ha működik - élvezni, hogy jó." ... nézni a Doctor Strange-t (bár sokat az 5.1 se tett volna hozzá annyira gyenge lett)."
A "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"? Nem létezik! IMDB 7.3 -
farkas-j
őstag
Engedélyeztem az IGMP-t, de ahogy számítottam rá sajnos nem oldotta meg a problémát.
Továbbra sem akar normálisan működni az 5GHz-en. Tegnap a sokadik próbálkozásra egyszer sikerült felcsatlakoztatnom, de fél perc múlva eldobta. Viszek haza egy Xiaomi Mi router 3-at és teszek azzal is egy próbát. Ha arra sem jelentkezik fel ill működik megfelelően 5GHz-en akkor egyértelműen a box a hunyó.
cyber86: Köszönöm! (OpenWRT vagy valami moddolt firmware van a routereden?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest