Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
Hali!
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki tudna segíteni!Eddig ment rendesen a hangszóró, aztán nem rég adódott egy kis problémám:
A laptophoz bluetoothon próbáltam kapcsolni aztán megadta magát és nem akart összekapcsolódni.
Gyorsan szépen ki is töröltem a párosított eszközök közül(már volt csatlakoztatva, sokat használtam), azóta nem tudom vissza csatlakoztatni.A telefonnal ugyan úgy működik rendesen.
Próbáltam a gépen törölni még a bluetooth drivert is, frissíteni a bluetooth beállításokat random neten talált microsoftos útmutatók alapján, de nem megy.
Amikor párosítom a kettőt, egy pillanatra felvillan hogy csatlakoztatva ( a ketyere nem magyaráz kínaiul, pedig ha csatlakoztatok hozzá valamit akkor szokott!), majd vissza ugrik párosítva, és a kettő váltakozik.
Amikor megpróbálom a manuális csatlakoztatást akkor: Sikertelen volt a művelet, ellenőrizze, hogy látható e blablabla (mellette van és villog a fehér kör szóval igen.).A dedikált bluetooth gombot is nyomtam a hangszórón amíg megint el nem kezd villogni, de így sem jött össze.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest