- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
Hali!
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki tudna segíteni!Eddig ment rendesen a hangszóró, aztán nem rég adódott egy kis problémám:
A laptophoz bluetoothon próbáltam kapcsolni aztán megadta magát és nem akart összekapcsolódni.
Gyorsan szépen ki is töröltem a párosított eszközök közül(már volt csatlakoztatva, sokat használtam), azóta nem tudom vissza csatlakoztatni.A telefonnal ugyan úgy működik rendesen.
Próbáltam a gépen törölni még a bluetooth drivert is, frissíteni a bluetooth beállításokat random neten talált microsoftos útmutatók alapján, de nem megy.
Amikor párosítom a kettőt, egy pillanatra felvillan hogy csatlakoztatva ( a ketyere nem magyaráz kínaiul, pedig ha csatlakoztatok hozzá valamit akkor szokott!), majd vissza ugrik párosítva, és a kettő váltakozik.
Amikor megpróbálom a manuális csatlakoztatást akkor: Sikertelen volt a művelet, ellenőrizze, hogy látható e blablabla (mellette van és villog a fehér kör szóval igen.).A dedikált bluetooth gombot is nyomtam a hangszórón amíg megint el nem kezd villogni, de így sem jött össze.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai vállalat ismét egy egyedülálló ajánlattal kecsegteti rajongóit, egy kimondottan jól használható Bluetooth-hangszórót kínálnak nagyon kedvező áron.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Microsoft Excel topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest