- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz
megsemmisito #134 üzenetére
Nekem már párszor leesett magasabbról is (ablakpárkányról lemászott, asztal közepéről), de nem vettem rajta észre, hogy bármi baja lenne. Bár, egyszer azthittem, hogy tönkrement, mert csak az egyik oldala szólt, de kiléptem a böngészőből, megnyitottam a zene alkalmazást és egyből megjavult, valószínűleg mono lehetett a közvetítés?!
Én sokszor hallgatom fullon, nemhiszem, h baja lesz tőle, pedig bő 1,5éve már használom. -
bbubby00
őstag
Nem írja h vízálló szabvány lenne, de ha mégis jobban bírja a strapát, elgondolkodtató lehet a TDK.
Akksija is többet bír, talán a töltöttségi szintet nem kínaiul mondja be (google transletal tökéletesen meg lehet tudni a Xiaominal is).
Én csak egy Arany Mi tulaja vagyok. Minőségi az összeszerelés, de kültéren betonon hagyva hamar karcolódik. Bár nem befolyásolja a hangminőséget. -
bbubby00
őstag
Szia!
Én innen rendeltem EUSTOCK.
Többször is vásároltam már tőlük, mindig időben és azt kaptam amit megrendeltem, csak ajánlani tudok őket!
1év garival adják a termékeiket, amit magyarországon is tudsz érvényesíteni!
Remélem tudtam segíteni! Én nem bántam meg ezt a kis masinát
(#112) Orcsi:
ÉN nem gyerek fejjel is azt mondom, h jó kis cutz, akár egy kis összejövetelhez, vagy kertbéli tevékenységhez egyaránt megfelel.
Múltkor fürdőfelújításnál vettük hasznát, egyszerűbb pakolgatni, mint egy nagy rádiót.
A hangja?! Untig megéri az árához képest. Nem torzít, bár az akksi lehetne hosszabb életű. -
bbubby00
őstag
Most jött meg a hangszóróm
Mit ne mondjak, eddig csak bluetooth-on keresztül próbáltam ki, de szobában jól állja a sarat!
Félig feltekert hangerőnél is jól szól már, telefonálásnál a mikrofon is jól üzemel.
Ha nem tudjátok, hogy hány %-on van éppen az akku töltöttsége, akkor gomb megnyom és google translate kiírja a tutit
Nem bántam meg a vásárlást, szvsz jobban szól, mint a JBL Go (ennyi összehasonlítási alapom volt).
Sokat vaciláltam egy JBL Flip2 vagy drágább hangszórókon, de arra amire kell, tökéletesen ki fog sztem ez is szolgálni.
Apropo, az anyaminőség pazar, előkelő hatású.
Tehát aki kevesebb pénzt szán ilyen dolgokra, ezzel a termékkel meg fog elégedni
Ja és ismét köszönet az EUstocknak a gyors és pontos kiszolgálásért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest