- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Végülis igaz, csak nálam mondjuk előfordul hogy napokig használom, és elfelejtem hogy előtte mennyit volt töltve, meg mennyit használtam. És ha hirtelen kell vinnem magammal, akkor nem tudom megnézni hogy érdemes-e magammal vinnem, vagy pedig 20 perc után úgyis le fog merülni. A Flip2 ezért nagyon tetszik, mert 4db pici leddel jelzi hogy mennyi az annyi.
Amúgy youtubon is ajnározzák ezt a Xiaomit, hogy mennyire hűde, hát lehet hogy majd berendelek egyet Ali-ról, ott már 35$-ért kapható.
-
forgonati
őstag
Én is gondolkoztam ezen, de visszatart hogy kínaiul beszél. Így sosem tudja az ember hogy épp hogy áll az akku. Érdekes, hogy az Indiába gyártott verziók angolul beszélnek, viszont azokon meg nincs SD slot.
igori:
Nekem is volt Kitsound Gravity, az egy Earson ER151 vagy egy Speedlink Triox, csak más néven. Olcsó kínai vacak, ami csomó más név alatt is kapható. Nekem 2 hónap eltört a csatlakozókat védő kis gumi vacak, pedig nem nyitogattam naponta. Majd fél év után az egyik hangszórója elkezdett torzítani mint állat. A mostani JBL Flip2 fényévekkel jobban szól, mondjuk drágább is jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest