- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengekcs
csendes tag
Nekem meg a blitzwolf nevu kinai gyarto cuccai jottek be, foleg az uzemido, es nemi utlegeles / vizcseppek elleni hasznalat miatt. Blitzwolf BW-F2, bt + aux, micro usb-n toltheto, beepitett 2000mAh-s 18650-es aksi (ami ha ugyesen szet tudod szedni, cserelheto is, pl. NCP 3500mA-s -ra, egy kis extra uzemido-ert meg). Csak egy hangszoroja van, de gondoltam hogy ugysem egy komoly minoseg, inkabb tovabb szoljon mint a ket hangszoro. A 2000 mAh feltoltodik 1,5-2 ora alatt kb. Egy hibaja van csak, amikor be vagy kikapcsolod brutal hulye csilingelo dallammal tudatja a vilaggal hogy bekapcsolt / kikapcsolt. Ezt leszamitva tokeletes, ugyanugy minimal design mint a xiaomi. Es szetszedve latszik hogy minoegibb cuccokat hasznalnak. Kb. 20 dolcsiert leeht venni, pl. innen.
Nekem megerte, bar ez meg csak a 2. bt-s cuccom. micro sd ugyan nincs benne, de ugyis spotify-t hallgatok altalaban rajta valamirol rakuldve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest