- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
Hali!
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki tudna segíteni!Eddig ment rendesen a hangszóró, aztán nem rég adódott egy kis problémám:
A laptophoz bluetoothon próbáltam kapcsolni aztán megadta magát és nem akart összekapcsolódni.
Gyorsan szépen ki is töröltem a párosított eszközök közül(már volt csatlakoztatva, sokat használtam), azóta nem tudom vissza csatlakoztatni.A telefonnal ugyan úgy működik rendesen.
Próbáltam a gépen törölni még a bluetooth drivert is, frissíteni a bluetooth beállításokat random neten talált microsoftos útmutatók alapján, de nem megy.
Amikor párosítom a kettőt, egy pillanatra felvillan hogy csatlakoztatva ( a ketyere nem magyaráz kínaiul, pedig ha csatlakoztatok hozzá valamit akkor szokott!), majd vissza ugrik párosítva, és a kettő váltakozik.
Amikor megpróbálom a manuális csatlakoztatást akkor: Sikertelen volt a művelet, ellenőrizze, hogy látható e blablabla (mellette van és villog a fehér kör szóval igen.).A dedikált bluetooth gombot is nyomtam a hangszórón amíg megint el nem kezd villogni, de így sem jött össze.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple USB C kábelek - Új
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest