- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz
Aprósólyom #81 üzenetére
Miért tennéd egy rendesebb rendszer mellé?Mert talán annyiba kerül mint egy rendesebb rendszer?Nem hinném!Ezeket laptop mellé találták ki, vagy ha kint vagy a kertben,bográcsoltok vagy grilleztek arra is jó.Sokat dolgoztam éjszakai műszakban egyedül (senkit nem zavartam vele) és sokkal jobb volt mint ha fülest használtam volna.Én még a fürdőszobába is viszem magammal mert szeretem ha szól valami közben.
A helyén kell kezelni ezeket a kütyüket és akkor nem fogsz csalódni.Jó ok a nagyon olcsó sz@rok tényleg semmit se érnek de ezek a Xiaomik igen is jók.Nekem ilyen van és imádom [link] 6eft volt. -
lexter00
őstag
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Elődje?Szerintem meg köze nincs hozzá,nagyon nem egy árkategória a kettő.
Más : Nekem a kicsi kerek van már fél éve,hihetelen jó ár/érték aránya van az üzemideje meg álom kategória 25-30 óra egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest